Društvo

Za vreme praznika ZOO kutak na Kameničkom visu

Kamenički vis će 1. maja biti još atraktivniji za izletnike. Volonteri ZOO Planeta će u nedelju na jedno od najpopularnijih niških izletišta dovesti i neke od životnja iz svog ZOO kutka u Kamenici.

Nišlije koje odluče da prvomajske praznike provedu na Kameničkom visu, svoj odmor moći će da upotpune i jahanjem konja o kojima se stara ZOO Planet.

Predsednik ovog udruženja Dušan Stojanović kaže da se volonteri raduju što će praznik provesti sa omiljenim životima, kao i tome što će mnoge Nišlije imati priliku da se upoznaju sa njihovim ljubimcima.

Podsetimo, sve svoje životinje volonteri ovog udruženja čuvaju u ZOO kutku koji je smešten u selu Kamenica nedaleko od Niša. Poseban prostor u ZOO kutku namenjen je za privremeni smestaj povređenih divljih životinja i mladunaca koji su ostali bez roditelja. Životinje ovde dobijaju neophodnu veterinarsku negu, a kada se potpuno oporave vraćaju se u prirodu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com