Društvo

Za uskršnje praznike niška toplana grejaće stanove tokom čitavog dana

Tokom uskršnjih praznika radijatori u stanovima Nišlija koji su priključeni na sistem daljinskog grejanja biće topli tokom čitavog dana, kako zbog najavljenih niskih temperatura, tako i zbog toga što se radi o prazničnim danima koje građani uglavnom provode kod kuće, izjavio je direktor Javnog komunalnog preduzeća “Gradska toplana” Predrag Milačić.

On je podsetio da prema postojećoj Odluci o proizvodnji, distribuciji i snabdevanju toplotnom energijom grejna sezona traje do 15. aprila, ali Toplana ima obavezu da u slučaju hladnog vremena bude u pripravnosti od 3. maja.

“Gledajući vremensku prognozu gotovo sigurno je da ćemo do kraja aprila grejati korisnike svakog jutra, a u zavisnosti od temperatura i po neko veče”, izjavio je Milačić.

Prema njegovim rečima, o grejanju će se svakako odlučivati na dnevnom nivou, sa željom da korisnici imaju što manje račune za grejanje, ali i da ne budu nezadovoljni hladnim stanovima.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com