Promo

ZA UREĐENJE I RENOVIRANJE PROSTORA potrebna vam je VELEPRODAJA zavesa, drapera i markizet zavesa

S HOME DESIGN: PONUDA i cene nikad bolje!

Veleprodaja zavesa i drapera u Nišu, na adresi Bulevar Nikole Tesle bb, kod Niš-auta ima sve ono što vam je potrebno ako želite da vrhunski opremite poslovni prostor, ugostiteljski objekat, hotel ili svojim kupcima u radnji ponudite najbolju robu.

Vrhunska roba iz Turske danas vam je na dohvatu ruke. Bez izlaganja troškovima puta kao nepotrebnog gubljenja vremena, svoju radnju možete da opremite zavesama i draperima kojima kupci neće moći da odole.

„Bavite se prodajom opreme za kuću, zavesa, drapera i markizet zavesa, dođite u naš salon da zajedno izaberemo ono što se vama najviše dopada. Naše stručno osoblje pomoćiće vam u konsultacijama šta se trenutno traži na najvećem tržištu u svetu a to je Turska, odakle dolaze nakvalitetnije tkanine“, kažu u S HOME DESIGN.

Bogata ponuda printanih zavesa, zavesa od tila, jedinstveni draperi, moderne zavese sa digitalnim printom i  izrađene čipkaste zaveseunikatna su ponuda velikoprodaje S HOME DESIGN.

S HOME DESIGN

S HOME DESIGN ima sve ono što je trenutno aktuelno na svetskom tržištu dizajna kućne opreme a posebno zavesa.

Vrhunski kvalitet tkanina i pažljivo biranih materijala na tržištu – nalaze se na rafovima ove veleprodaje. 

S HOME DESIGN

S HOME DESIGN nudi i tradicionalnu ponudu decenijama dokazanih a unapređenih materijala za opremanje kućnih i poslovnih prostorija. Potrebna vam je samo ideja koja će lako biti pretočena u vrhunski dizajnirani prostor sa kvalitetnim zavesama koje čine prijatnijim životni, radni ili ugostiteljski prostor.

Svi proizvodi koje nudi S HOME DESIGN jesu uvezeni iz Turske, koja je u ovom tekstualnom segmentu neprikosnovena u svetu.

Instagram

S HOME DESIGN

Bulevar Nikole Tesle bb
065 5670035
senotexdoo@gmail.com
FACEBOOK

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com