Promo

Za TRAJNU EPILACIJU DIODNIM LASEROM dve regije tela, Lacrima Vam daruje EPILACIJU TREĆE GRATIS

Salon lepote LACRIMA predstavlja vam najnoviji i u svetu jedini priznat neinvazivan način trajnog uklanjanja dlačica – TRAJNU EPILACIJU DIODNIM LASEROM!

ZA TRAJNU EPILACIJU DIODNIM LASEROM DVE REGIJE TELA, LACRIMA VAM DARUJE EPILACIJU TREĆE REGIJE GRATIS!!!

Diodnim laserom prevaziđen je metod elektro-epilacijom, metoda sa bolnim i dugotrajnim procedurama, uz opasnost da ostanu ožiljci u predelu lica i drugih delova tela koji se tretiraju.

LACRIMA

U LACRIMA salonu lepote, diodnim laserom dobićete bezbolne i pouzdane tremtmane koji će vašu kožu očuvati lepom i zdravom, a ukloniti i najmanju neželjenu dlačicu.

Diodni laser je bezbedan i daleko najefikasniji uređaj za uklanjanje neželjenih dlačica sa čitavog tela. Prepoznaje sve dlake – od svetle do najtamnije!

Trajna epilacija diodnim laserom, može se raditi preko cele godine. U LACRIMA salonu lepote preporučuju 8 do 10 tretmana kako biste u potpunosti i trajno uklonili sve malje.

LACRIMA

Velika prednost diodnog lasera u odnosu na ostalu tehnologiju je činjenica da su dlake trajno uklonjene. Druga njegova prednost je mogućnost produženja trajanja impulsa od 5 do 400ms i povećanja energije do 160J/cm2 da bi se uklonile i sasvim uporne, tanke ili vrlo svetle dlake.

U salonu lepote LACRIMA poštuju se sve propisane mere u zaštiti zdravlja klijenata i zaposlenih. Prostorije i radne površine se redovno dezinfikuju, a upotreba zaštitne opreme (maski i rukavica) je obavezna.

LACRIMA
LACRIMA
Duška Radovića 4, Niš
018/4529060
063/287268
www.lacrima.rs
FACEBOOK

LEPOTA I ZDRAVLJE IDU ZAJEDNO – LACRIMA!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com