Promo

Za svoje dete birajte najbolje! TEO′S Igraonica & Cafe & Restaurant

Poznata adresa, novo ime i bolji užitak!

Jedna od najboljih igraonica u gradu jeste, igraonica koja radi u sklopu nekada Dijaloga, danas restorana “TEO′S Cafe & Restaurant”. Igraonica se nalazi u samom srcu grada, u blizini Doma vojske, ulica Generala Bože Jankovića 1.

Ova igraonica jeste najpogodnija za mlade roditelje koji bi na miru da ručaju dok se njihovi mališani zabavljaju u susednoj prostoriji koja je na samo nekoliko metara od njihovog stola. Ovaj koncept je veoma lepo prihvaćen a veliki broj zadovoljnih roditelja iznova se odlučuje za boravak i posetu ovom “staro-novom restoranu” čija igraonica jeste mesto za bezbednu dečiji zabavu.

TEO′S igraonica je prostrana, opremljena najnovijim dečijim rekvizitima sa puno kvalitetnih igračaka. Jedan deo ovog prostora je predviđen za organizovanje proslave rođendana a veliki broj mama bira baš nju, jer kažu u centru je grada i blizu je svima.

Dok se mališani zabavljaju u igraonici mama i tata mogu da se osveže nekim pićem ili probaju ukusna jela iz TEO′S kuhinje.

TEO’S kafe – restoran osveženim brendom sve vas poziva na uživanje u kafi, piću i hrani u prijatnom ambijentu i bašti koja je prostrana a opet sakrivena od gradske vreve i sunca, gde na miru možete da vodite poslovne razgovore sa svojim saradnicima.

„Dođite i otkrijte zašto smo omiljeno mesto za okupljanje sa porodicom i prijateljima“, poručuju iz ovog niškog kafe – restorana.

Pratite  TEO’S kafe – restoran na Instagramu i saznajte ko svira ovog vikenda!

Obavezno rezervišite svoje mesto jer se uvek traži stolica više: 069 5559909.

Poznata adresa, novo ime i bolji užitak! TEO′S Cafe & Restaurant (VIDEO)

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com