Magazin

ZA SVE LJUBITELJE PIVA: Uskoro četvrti Festival zanatskog piva u Nišu

U Nišu, 6. i 7. septembra, u dvorištu Univerziteta (Banovina), održava se Četvrti niški festival zanatskog piva koji za cilj ima promociju malih zanatskih pivara i zanatskog pivarstva uopšte.

Ljubiteljima zanatskog piva svoje proizvode predstaviće 12 najboljih srpskih mini pivara: Kabinet, Dogma, Crow, Kors, Razbeerbriga, The Black Turtle, Tron, Salto, Crna Ovca, Dilemma, Zebrew. Čast domaćina brani niško Ministarstvo Beer Bar.

“Na ovom dvodevnom festivalu posetioci će pored 50-tak vrsta piva moći da uživaju i u dobroj hrani. Uz pivo su neizostavne bavarske kobasice a biće tu i burgera i drugih đakonija. Oba dana posetioce očekuje bogat muzički program. Svakog dana nastupiće po dva izvođača i di džej”, kažu organizatori.

Muzički program kreće od 19:00 i završava se u 01:00. Festivalske kapije se oba dana otvaraju u 16:00 a zatvaraju u jedan sat posle ponoći.

“Prethodna tri festivala ukazala su na veliko interesovanje Nišlija za zanatsko pivo. Svake godine festival ima preko 3 hiljade posetilaca. Pored naših sugrađana bili su tu i posetioci iz Beograda i Novog Sada kao i nekoliko organizovanih grupa iz Bugarske i Makedonije. Na osnovu prošlogodišnjih iskustava sigurni smo da će pravi ljubitelji piva uživati i ovog puta”, poručuju organizatori Festivala.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com