Promo vesti

Za sreću je potrebna čarolija Slatkog srca!

Porodica Tasić pre petnaest godina došla je na ideju da svima zasladi dan i izmami osmeh na lice. Tako je počela prozvodnja sitnih kolača na koje niko nije ostao ravnodušan, a čarolija slatkog iskustva brzo se širila.

Tada se otvara prvi maloprodajni objekat u Aranđelovcu, a ubrzo se ljubav stvaranja, ali i uživanja u kolačima i tortama širi po celoj Srbiji.

SLATKO SRCE
Tako nastaje Slatko srce, brend koji postoji zbog svih kojima je potreban sladak zalogaj čarolije!

U Slatkom srcu, kako samo ime kaže, možete pronaći šta je srcu drago, od mladenačkih torti dizajniranih posebno za vaš najbitniji životni trenutak, dečijih torti koje kod mališana izazivaju oduševljenje i ukusom, ali i svojim izgledom i kreativnošću, do ukrasnih torti koje će ukrasiti vaše lice osmehom.

Uvek sveže torte, ukusa ukomponovanih sa pravom umetnošću, tradicionalnih ili nesvakidašnjih kombinacija, kao da zovu na zalogaj više – verujte, probali smo!

Naravno, ono od čega je sve počelo, a to su sitni kolači, i dalje su nešto o čemu se prepričava nakon slava i proslava kada svaka domaćica stidljivo pita za recept i slatku tajnu koja je utkana u njih.

A tek kremasti kolači! Prepuni čokolade, voća, šlaga podižu doživljaj i iskustvo na jedan potpuno novi nivo!

SLATKO SRCE
Cara Dušana 96
062 80 10 479
Facebook
Instagram
www.slatkosrce.rs

 

Posetite Slatko srce i prepustite čaroliji da vas vodi u svaki novi zalogaj! 

 

 

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close