Promo

Za slađi početak godine – Sweet secret poslastičara

Slatkiši su pokloni kojima se radujemo od malih nogu. A koliko pažnje pridajemo nekome govorimo kroz to kako je poklon upakovan. Zato u Sweet secret poslastičari s mnogo ljubavi i truda stvaraju, ali i pakuju slatkiše, kako bi „slatku tajnu“ saznali svi. Tako da, ukoliko još uvek ne znate šta da poklonite voljenoj osobi i iskažete nežnost, slatke male poslastice, prelivene pravom belgijskom čokoladom mogu biti idealan poklon.

Sweet secret poslastičara, godinama unazad čini Vaše praznike još slađim. U njihovoj ponudi možete naći veliki izbor sitnih kolača i torti u različitim varijantama koji zadovoljavaju ukuse i onih najzahtevnijih.

OBRADUJTE SVOJE VOLJENE NAJSLAĐIM POKLONOM

Svaka aranžirana na svoj način, dolaze u najrazličitijim ukusima. Za ljubitelje voćnih ukusa, pune čokolade ili „čokolade sa čokoladom“, u sve njih utkana je „slatka tajna“ kojom se stvaraju ukusi koji se pamte. I svemu tome posebnu čar daju originalno dizajnirana pakovanja. Skladna i praktična, idealna su za poklon kojim želite da   zasladite početak Nove godine, ali i da iskažete nežnost osobama do kojih Vam je stalo.

Pored sitnih kolača, na prvi zalogaj osvojiće Vas Nugat kolač ,Tiramisu, Profiterole, neizostavno Trileće, Čizkejk, najbolja šampita u Gradu, bakalva….

Ono što se vezuje za Sweet secret jeste originalnost, kvalitet i ukusi koji se pamte.

SWEET SECRET

Čuvajući „slatku tajnu“ i koristeći je u svakom receptu poslastice koje stvaraju iskustvo i ljubav poslastičara u Sweet secretu kao rezultat daju pravo bogatstvo slatkog ukusa. Idealni za svaku priliku, ukoliko niste probali, obradujte Vaša nepca i uživajte u rapsodiji ukusa.

[meta_gallery_carousel]

 

Ukusi slatkiša u poslastičari „Sweet secret“ jedinstveni su i razlikuju se od ostalih, jer se svi prave po receptima i „domaćem“ načinu iz mesta odakle potiču.

U recept za naš proveren kvalitet utkano je puno ljubavi, truda i dugogodišnje iskustvo. Prvovirite u naše slatko carstvo, prepustite se rapsodiji ukusa i videćete u čemu je tajna.

 

IZNENADITE VAŠE MALIŠANE TORTOM SA OMILJENIM JUNAKOM

Obradujte Vaše mališane za predstojeće novogodišnje i božićne praznike tortom omiljenim likom iz crtanih filmova. Oduševićete svoje goste, ali i ukućane bogatim ukusom koje pravimo sa puno ljubavi. Vaše je samo da izabrete, a poslastičara Sweet secret ulepšaće Vam praznike i doneti tortu do samog praga.

Kolači zbog kojih uvek rado prekršite dijetu.

Sweet secret
Park Svetog Save 10
065 8609050
Facebook
Instagram

[iframe src=”https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m14!1m8!1m3!1d11610.974965937796!2d21.9190348!3d43.3196236!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x0%3A0xcfd2b1fa0b593bd0!2sSweet%20Secret!5e0!3m2!1ssr!2srs!4v1638967687012!5m2!1ssr!2srs” width=”600″ height=”450″ style=”border:0;” allowfullscreen=”” loading=”lazy”></iframe]

Neka se priča o Vašim kolačima – SWEET SECRET

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com