Promo

Za nežnu i baršunastu kožu bebe, koja uživa u kupanju – PAVLOGAL

Nega kože bebe zahteva poseban tretman. Mekana je i nežna, često veoma osetljiva, te je neophodno posvetiti joj punu pažnju.

Većina beba, prosto, uživa u kupanju. Svaki minut proveden u kadici čini ih srećnijim, a topla kupka idealna je kako bi se beba opustila pre spavanja.

Često korišćenje agresivnih kupki i šampona, nepovoljno deluje i na odraslu osobu, a pogotovo na kožu beba. Zbog toga kupke i šamponi koje koristimo moraju biti nežni, hranljivi za njihovu kožu i, naravno, mirišljavi.

PAVLOGAL

DCP Hemigal, u okviru svoje Pavlogal kolekcije namenjene najmlađima, već više od dve decenije brine o tome da bebama i mališanima priušti samo najbolje.

Njihovi blagi šamponi i kupke sa ekstraktima kamilice i pantenola, prijatnog mirisa omogućavaju da beba uživa u kupanju, a ulja čuvaju kožu hidriranom i zdravom.

Pavlogal® bebi šampon
Pavlogal® bebi šampon sa ekstraktom kamilice i pantenolom je izrazito blaga formula za kupanje i potpuno uklanjanje nečistoća, uz razvoj bogate pene, pri čemu ne isušuje kožu glave i ne iritira sluzokožu očiju i usta. Prisutni pantenol i ekstrakt kamilice doprinose zdravom, svilenkasto sjajnom izgledu kose. Ne sadrži parabene.

Pakovanje: 200ml

PAVLOGAL ŠAMPON

Pavlogal® bebi kupka
Pavlogal® bebi kupka sa ekstraktom kamilice, pantenolom i alantoinom je izra¬zito blaga formula za kupanje i potpuno uklanjanje nečistoća, uz razvoj bogate pene, pri čemu ne isušuje kožu i ne iritira sluzokožu očiju i usta. Prisutni pantenol, ekstrakt kamilice i alantoin doprinose zdravom izgledu kože i deluju preventivno u odnosu na razvoj upala. Ne sadrži parabene.

Pakovanje: 200ml

PAVLOGAL KUPKA

Pavlogal® bebi ulje
Pavlogal® bebi ulje koristi se za čišćenje i vlaženje osetljivih mesta na koži na kojima su zaostali bebi puder i krema, nakon čega sprečava isušivanje kože i pojavu ojeda. Može se koristiti i za masažu bebe. Optimizovani sastojci daju ovom proizvodu i svojstva izrazito efikasnog sredstva za skidanje šminke.

Pakovanje: 200ml

Proizvode Pavlogal kolekcije, kao i sve ostale proizvode firme DCP-Hemigal, možete kupiti u svim većim, ali i manjim drogerijama i bolje opremljenim prodavnicama.

FITOGAL
www.dcp-hemigal.rs
FACEBOOK
INSTAGRAM
069/8910409

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com