Promo vesti

Za najslađe novogodišnje praznike – SLATKO SRCE!

Novogodišnji prazinci donose mnogo ljubavi, radosti, poklona i dobrog raspoloženja. Još ako se sve to „začini“ savršenim slatkim  zalogajem, praznični duh je kompletan!

A najslađe darivanje je ono od srca, a kako samo ime kaže, Slatko srce, svoje vrhunske poslastice daruje Vam sa pažnjom i ljubavlju!

SLATKO SRCE

Praznična trpeza biće bogatija, a porodica i prijatelji s osmesima na licu, kada se na njoj budu našle torte i kolači koje za Vas stvaraju pravi umetnici i majstori svog zanata! Od ukusa, do dizajna i kreativnosti u stvaranju, poslastice Slatkog srca prijaju i oku i duši!

A ko bolje zna da kako da toplinu i ljubav prenese porodici, od Slatkog srca, koje je i poziv širenja slatkog zalogaja krenula kao mala porodična firma, puna entuzijazma i posvećenosti prema poslu, ali i prema Vama, svojim prijateljima!

SLATKO SRCE

A u toku posta slatkiša nikad dosta!

U Slatkom srcu misle bukvalno na svakoga. Pa i na one koji novogodišnje praznike provode u postu!

Posne torte, kremasti i sitni kolači, po kojima su i izgradili svoj renome najslavnije kuće poslastice, identičnog su vrhunskog i dobro prepoznatljivog ukusa!

SLATKO SRCE

NEKA VAM NOVOGODIŠNJI PRAZNICI BUDU RADOSNI I SLATKI!

SLATKO SRCE
Cara Dušana 96
062 80 10 479
Facebook
Instagram
www.slatkosrce.rs

 

Posetite Slatko srce i prepustite čaroliji da vas vodi u svaki novi zalogaj! 

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close