Hronika

Za Monikom traga i policajac koji je uhvatio beogradskog silovatelja

U potragu za Monikom Karimanović (12) i njenim otmičarem Ninoslavom Jovanovićem danas su se uključili i brojni gradjani iz Beograda, Niša, Bora, Zaječara, Svrljiga i drugih mesta u Srbiji, a medju njima i bivši policajac Vladimir Savić, koji je svojevremeno učestvovao u hapšenju poznatog beogradskog silovatelja Saše Mege.

“Ima nas u ovoj grupi dvadesetak, krenuli smo jutros iz Beograda, priključivali su nam se tokom puta roditelji iz drugih mesta. Nećemo govoriti koja ćemo sela pretraživati jer smo ubedjeni da otmičar koristi društvene mreže i da prati Fejsbuk, što dokazuje i to što je ugasio profil”, rekao je Savić.

Savić je ubedjen da će uskoro pronaći Moniku i otmičara i završiti agoniju koja traje devet dana.

„Pronašli smo silovatelja u gradu sa dva i po miliona stanovnika. Pronaći će ćemo i otmičara i devojčicu“, kazao je Savić.

Foto: B.LJ.

On je rekao da su mediji koji su saradjivali sa policijom prilikom potrage sa Sašom Megom dali značajan doprinos da taj čovek bude uhvaćen.

Saša Mega je tokom 2009. godine u Beogradu brutalno silovao četiri žene, zbog čega je 2010. godine osudjen na 20 godina zatvora.

Foto: B.LJ.

Potrazi za Monikom danas se dobrovoljno priključilo i oko 200 pripadnika Bezbednosno-informativne agencije, tako da je više od 600 pripadnika MUP-a tragalo za devojčicom.
U potrazi su učestvovali i roditelji i rodbina devojčice koja je poslednji put vidjena 20. decembra na putu do škole u Brzom Brodu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com