Promo

Za lep osmeh i zdravlje zuba, SVEOBUHVATNA STOMATOLOŠKA NEGA – Dental SPA Centar

Specijalistička stomatološka ordinacija Dental SPA, već više od jedne decenije, brine o zdravlju zuba i lepom osmehu svih Nišlija.

Zdravlje zuba i desni izuzetno je važno kada je su u pitanju zdravlje i vitalnost čitavog organizma, zato brigu treba prepustiti najboljima!

Tim stručnjaka u oblasti stomatologije, najmodernija oprema, apsolutna posvećenost pacijentu i multidisciplinarnost usluga izdvajaju Dental SPA na sam pijedestal kada je u pitanju kompleta stomatološka nega.

Ekskluzivan prostor, u mirnom delu grada, tri poptuno odvojene, savremeno opremljene ordinacije i neprestano praćenje svih svetskih standarda, garant su pouzdane usluge, o kojoj već govori veliki broj zadovoljnih pacijenata, koji su svog zubara pronašli u Dental SPA ordinaciji.

USLUGE:

OrtodoncijaDental SPA širom regiona poznat je po stomatološkoj rotopediji. Osnivač i vlasnik ordinacije Dental SPA centar, dr spec. Milica Milutinović-Ćirić, specijalista je ortopedije vilica, koja uz specijalizaciju poseduje i mnogobrojne sertifikate renomiranih kuća iz oblasti ortodincije.
U Dental SPA centu dobijate besplatan pregled i konsultacije, kao i sve potrebne informacije i savete o mogućnostima i toku lečenja.

DENTAL SPA

Konzervativa – Popravka i lečenje zuba, za koje se u Dental SPA stomatološkoj ordinaciji koriste najkvalitetniji materijali i lekovi, koji zadovoljavaju najstrože zahteve.

Beljenje zuba – Izbeljivanje zuba izvodi se na tri načina: (1) laserski, (2) lampom za izbeljivanje zuba, (3) setovima za kućno izbeljivanje zuba, koji se posebno izrađuju u Dental SPA ordinaciji.

Protetika – Treba imati u vidu da gubitak jednog ili više zuba narušavanja oralno zdravlje, oblik lica, lepotu osmeha i kvaliteta uzimanja hrane. Dental SPA centar je jedna od ordinacija sa najširom ponudom u oblasti protetike u regionu. Paleta se kreće od parcijalnih i totalnih proteza, preko vizil proteza, metalokeramičkih mostova i savršenih cirkonijumskih i bezmetanih krunica i faseta sa prirodnom transparencijom kao kod prirodnih zuba.

Stomatološki laser – U hirurgiji, lečenju paradontopatije, sterilizaciji zubnih džepova, za beljenje zuba, inciziju frenuluma, cirkumciziju umnjaka, desenzibilizaciju ogoljenog vrata zuba, lečenje kanala korena u Dental SPA koristi se diodni laser najnovije generacije EPIC 10. Bitno je napomenuti da je ordinacija Dental SPA posedovala prvi diodni laser u regionu, što govori o permanentnom praćenju svih inovacija i svetskih standarda.

DENTAL SPA

Paradontopatija – Kako bi se sprečio gubitak zuba, paradentozu je potrebno dijagnostikovati i izlečiti na vreme. Dental SPA centar je opremljen specijalnim laserom za tretiranje ovog oboljenja. Laserskim tretmanom se krvarenje desni može spreciti.

Hirurgija – Diodni laser zauzima značajno mesto u hirurškim intervencijama i procedurama. Laserom se mogu praviti rezovi na mekom tkivu i to bez krvi, jer laser snagom koju oslobadja izgori krvne sudove, tako da apsolutno nema krvarenja na mestu “reza”. Efekat lasera na meka tkiva obezbeđuje manje invazivnu “hirurgiju bez krvi“, minimum postoperativnih komplikacija i intervenciju bez bola.

Pored ovih usluga, u Dental SPA centru uspešno rade i kozmetske stomatološke usluge, kao i stomatološki anti-aging.

Kroz 11 godina postojanja, Dental SPA centar se neprestano usavršavao i razvijao, ono što je od prvog dana bio i ostao do danas prioritet, jeste zdravlje pacijenata i najprofesionalnija stomatološka usluga.

DENTAL SPA

Stomatolog je više od lekara – stomatolog je prijatelj kome ukazujemo poverenje i neko ko uvek brine o našem zdravlju i lepoti osmeha. Svaki pacijent u Dental SPA centru postaje prijatelj ordinacije, čije se zdravlje zuba neprestano prati.

Najnoviji softveri čuvaju sve neohpodne podatke o lečenju Vaših zuba, dok tim specijalista i tehničara, na čelu sa dr spec. Milicom Milutinović-Ćirić brine o Vama i Vašem zdravlju.

DENTAL SPA

U Dental SPA centru sprovode se sve neophodne mere u zaštiti zdravlja pacijenata i zaposlenih i sprečavanju širenja epidemije. Svaki pregled se zakazuje, tako da nema zadržavanja u čekaonici, sve prostorije i radne površine dezinfikuju se pre i nakon dolaska svakog pacijenta, na ulazu stoji dezo-barijera, zaposleni nose zaštitna odela i maske, a ordinacija je opremljena specijalnim UV uređajem za filtriranje i prečišćavanje vazduha.

DENTAL SPA CENTAR
Bulevar Nikole Tesle 57, Niš
018/588727
064/1522668
www.dentalspa.co.rs

[iframe src=”https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m18!1m12!1m3!1d2902.0752743824005!2d21.88984531523!3d43.33361388105572!2m3!1f0!2f0!3f0!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x4755b0b14f921bab%3A0x3334f03e332c72f6!2sSpecijalisti%C4%8Dka%20stomatolo%C5%A1ka%20ordinacija%20Dental%20SPA%20centar!5e0!3m2!1ssr!2srs!4v1597405867215!5m2!1ssr!2srs” width=”600″ height=”450″ frameborder=”0″ style=”border:0;” allowfullscreen]

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com