Promo

Za lagani korak bez KURIJEG OKA – Dr VAIS

Kurije oko ume da napravi puno problema ako želite da nesmetano koračate i dugo hodate, „na oko“ ne izgleda lepo ali pre svega stvara puno nelagodnosti prilikom pešačenja. Kurije oko uspešno rešavaju lekari i kozmetičari u centrima Dr VAIS.

Kurje oko nastaje usled dugotrajnog pritiska na kožu, naročito na mestima na kojima ona naleže na tvrdu podlogu, tj. kost. Najčešći uzrok njegove pojave je dugo stajanje, tesna obuća, nepravilan hod, deformacija stopala. Predstavlja mrtvo-hiperkeratolitično tkivo koje svojim vrhom zadire duboko u derm. Promena je bolna na pritisak i osobi pravi problem prilikom hoda.

„Leči se sa jednom do dve medicinske obrade koje podrazumevaju slojevito kiretiranje i eventualnu upotrebu keratolitika. Problem sa kurjim očima je taj što se vrlo često hiperkeratotična naslaga stvara na istom mestu, te redovan pedikir predstavlja prevenciju vraćanja problema“, kažu u Dr VAIS.

Ovaj i sve druge tretmane možete zakazati na brojeve telefona 018/23-28-96 i 064/12-64-340.

U ordinaciji Dr VAIS primenjuju se sve neophodne mere u cilju sprečavanja širenja virusa korona i zaštite klijenata i zaposlenih.

Sve prostorije i radne površine detaljno i redovno se dezinfikuju i poštuju se sve propisane mere od strane Vlade Republike Srbije i Ministarstva Zdravlja.

DR VAIS
Branka Krsmanovića 43, Niš
018/23-28-96
064/12-64-340
www.drvais.rs
Facebook i Instagram 

 

Dr VAIS, tri decenije sa vama.

Dr VAIS, ime koje garantuje kvalitet!

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button