Promo

Za kosu punu ženstvenosti – Fitogal maske za kosu

Simbol ženstvenosti, kosa, odražava naš način života, stil, pa čak i zdravlje. Iako se trendovi brzo menjaju, a ono što uvek ostaje u modi jeste zdrava i negovana kosa. Probudite se ujutru pune samopouzdanja i zakoračite u nove pobede sa kosom kao sa reklame. Sa Fitogal maskama otkrijte tajnu zdrave kose!

Zdrava, sjajna kosa, puna volumena je san svake devojke.  Svaka dama zna da se mora pridržavati nekih beauty saveta kada je nega kose u pitanju. Iako se mnogima činilo da je za zdravu kosu neophodna profesionalna nega, sa Fitogal maskama, taj efekat možete postići kod kuće. Kako bi vaša kosa bila negovana i hidirana tokom cele godine, ove maske činiće Vašu kosu baršunastom, bez ispucalih krajeva, omogućavajući joj lakše rasčešljavanje.

Kosa zaslužuje negu naspram godišnjeg doba. Suvo i hladno vreme tokom zimskog perioda može da ošteti i vašu kosu vodeći do lomljenja vlasi. Kosa može da postane vidno suvlja, gubi sjaj, volumen i lepršavost, ali Fitogal maske sa maslinovim i arganovim uljem namenjene svim tipovima kose učiniće Vašu kosu sjajnijom i svilenkastom na dodir i lakši prelazak sa zime na proleće.

Iz tog razloga, moramo da se pobrinemo da naša nega kose u prelaznom periodu bude posebno kvalitetna, i u potpunosti ostvari svoj prolećni potencijal.

Fitogal maske sa (arganovim/maslinovim) uljem za regeneraciju i kondicioniranje svih tipova i tekstura kose. Za svilenkasti sjaj, lako raščešljavanje i osećaj meke i hidrirane kose na dodir.

Da oblikovanje kose više ne bude noćna mora!

Prednost ovih maski je laka upotreba. Dolazi u elegantnom i otmenom pakovanju od 250 ml.  Naneti nakon pranja na mokru kosu, ostaviti da deluje nekoliko minuta i potom temeljno isprati.

Fitogalovu masku za kosu, ali i sve njihove ostale proizvode, možete kupiti u svim većim, ali i manjim drogerijama i bolje opremljenim prodavnicama.

FITOGAL
www.dcp-hemigal.rs
FACEBOOK
INSTAGRAM
069/8910409

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com