IZBORI 2022Politika

Za SAMO dva sata preko 3000 Nišlija dalo podršku Aleksandru Vučiću (FOTO)

Kandidat Srpske napredne stranke (SNS)na predsedničkim izborima 3. aprila biće Aleksandar Vučić, odlučeno je danas posle sednice Predsedništva te stranke. U Nišu za samo dva sata sakupljeno više od 3000 potpisa.

SNS je danas donela odluku da kandiduje Aleksandra Vučića za predsednika Srbije na izborima 3. aprila, što je on i prihvatio, saopštila je Ana Brnabić, posle sednice Predsedništva SNS-a.

Brnabićeva je rekla da Vučić kandidat i koalicije “Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve”, a njegovu kandidaturu za predsednika Srbije podržali su i SPS, Jedinstvena Srbija i Savez vojvođanskih Mađara.

I predsednik Srpske radikalne stranke, dr Vojislav Šešelj, dao je podršku pozivajući članove i simpatizere te stranke da na izborima narednog meseca glasaju za lidera SNS-a, Aleksandra Vučića.

Brnabić je najavila da će kampanja početi 7. marta u Leskovcu u 18 sati i da će biti “fokusirana na viziju Srbije u narednih pet godina”.

Odmah nakon ove objave u Nišu su organizovani punktovi za davanje podrške predsedničkoj kandidaturi Aleksandra Vučića na kojima su se stvorile ogromne gužve.

Za samo dva sata podršku  Vučićevoj kandidaturi dalo je više od 3000 Nišlija.

“Očigledno je da u svakom momentu, u svim vremenskim prilikama Aleksandar Vučić ima neizmernu podršku naroda!”, komentarišu gužvu u niškom SNS-u.

Građani strpljivo čekaju da daju potpis podrške kandidaturi Aleksandra Vučića

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com