EkonomijaPromo

Za deceniju poslovanja AUTO HAPPY u nagradnoj igri poklonio prikolice klijentima (VIDEO)

AUTO HAPPY je ovih dana obeležio deset godina poslovanja, osim proslave tokom slavljeničkih dana jedini niški prodavac prikolica i kuka i jedan od najpoznatijih u regionu organizovao je za klijente nagradnu igru u kojoj je obradovao one najsrećnije. Juče su dobitnici i odvezli svoje nagrade a to su dve prikolice i mnoštvo manjih nagrada.

Još od 2013. godine AUTO HAPPY se bavi prodajom novih auto prikolica domaćih proizvođača i iz uzvoza, prodajom i profesionalnom ugradnjom fabričkih auto euro kuka za sve tipove vozila. Tokom decenije predanog rada ovo niško preduzeće može da se pohvali velikim brojem zadovoljnih klijenata. Danas AUTO HAPPY jeste ovlašćeni diler za najtraženije brendove prikolica, i kod njih mogu da se pazare: TRIGANO PRIKOLICE, VESTA TRAILERS, BOCKMANN TPV-TRAILERS i  TRAILER EUROPE, za njih AUTO HAPPY garantuje da su ono najbolje na tržištu.

Fabrika za izradu prikolica VESTA iz Bečaja kao višegodišnji saradnik preduzeća AUTO HAPPY uzeo je učešće u nagradnoj igri povodom desetogodišnjice poklonivši jednu svoju prikolicu, tako što je lično direktor učestvovao na ceremoniji i uručio poklon.

“Deceniju poslovanja želeli smo da osim slavljenički proslavimo drugačije a to je bila nagradna igra koju smo vrlo pažljivo organizovali uz veliku transparentnost čitavog procesa. Pravo je zadovoljstvo bilo gledati tu radost klijenata i prijatelja koji su bili izvučeni u nagradnoj igri gde su među glavnim nagradama bile prikolice. Dobitnici glavnih nagrada preuzeli su svoje prikolice, bilo je organizovano i preuzimanje drugih nagrada. Zadovoljstvo nam je da smo nekoga učinili srećnim i to pokazuje svu lepotu poslovanja i dobru saradnju nas prodavaca i klijenata”, rekao je Saša Lučković za Niške Vesti. 

AUTO HAPPY posluje jednako uspešno sa fizičkim i pravnim licima. A na listi poslovnih dugogodišnjih saradnika su eminentne kompanije sa višedeceniskim uspešnim poslovanjem u Srbiji i inostranstvu.

Lane je AUTO HAPPY preseljen sa auto pijace na novu adresu u naselje Deveti maj (Novo selo), Jastrbačkih partizana broj 103, ( skretanje za selo Lalinac), preko puta groblja a pored samog auto puta.

Radno vreme

Radnim danom 8h – 16h (servis i prodaja)
Subotom 9h – 14.30h (samo prodaja)

Info tel: 065/ 99 819 33         063/ 18 819 33

 www.prikolice-nis.rs

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com