Sport

ZA BK VITEZ 6 MEDALJA NA PRVENSTVU DRŽAVE

Mladi takmičari BK “Vitez”, su osvojili 6 medalja na Državnom prvenstvu u olimpijskom boksu, za omladince, juniore i kadete, održanom u Pirotu od 9. do 13. aprila.

Nikolina Stevanović u kategoriji kadeta do 43 kilogarma osvojila zlatnu medalju i tako ponela titulu šampiona Srbije. U istoj kategoriji do 62 kilograma takmičio se i Strahinja Stanojević koji je osvojio bronzanu medalju, a bronza je pripala u kategoriji kadeta do 72 kilograma i Dimitriju Nešiću.

Omladinci su se vratili sa tri medalje, dve srebrne i jednom bronzom.

Srebrne medalje osvojili su  Lazar Arsić, do 56 kilograma i Natalija Gligić do 64 kilograma, a Vasilije Janković je osvojio bronzu u kategoriji do 91 kilogram.

Lazar Arsić, iako je odboksovao tri jaka meča, nije zadovoljan osvajanjem srebrne medalje, jer je greškom merioca vremena, finalni meč boksovao 3 x 2 minuta, umesto 3 x 3 po pravilniku, tako da je u borbi sa evropskim šampionom iz 2018. Sezimom Aličićem, upravo toliko falilo da taj meč završi pre isteka vremena.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com