Promo

YUMIS na rafovima u dalekom i sunčanom Dubaiju

Fabrika Yumis pored redovnog izvoza u preko 30 zemalja sveta pored Amerike, upisao je još jednu bitnu destinaciju na svojoj izvoznoj mapi – daleki i sunčani Dubai. Sa ukupno 250 proizvoda niški Yumis uspešno drži korak sa drugim srpskim izvoznicima koji osvajaju nova daleka tržišta.

Redovnim učešćem na svetskim sajmovima i proverenim preporukama Yumis tek planira da se širi i na ostala tržišta. “Osvojen” je i Dubai što jeste bio težak posao, jer ovo tržište je probirljivo i traži se vrhunski kvalitet, gde nema kompromisa, napominju iz ove uspešne fabrike koja posluje više od tri decenije.

“Početkom februara isporučene su prve količine kokica za mikrotalasnu rernu, sa ukusima slane, sir i maslac od 100g. Ovaj proizvod vrlo lako našao je put do krajnjih potrošača, što nas najviše raduje”, kažu u Yumis-u.

Upravo je pripremljena nova isporuka sa čajevima TEA TIME , Ekčin začinom, gotovim kokicama a tu su i suva šljiva, bistre i krem supe, koje kreću na put već za koji dan.

Ono što posebno raduje menadžment Yumis-a jeste podatak da je za ovo tržište potpisana dugoročna saradnja sa dva velika maloprodajna lanca. Mile Kocić, predsednik kompanije i prehrambeni stručnjaci ove fabrike ne planiraju ovde da stanu, već “merkaju” neka nova zanimljiva tržišta.

Više o planovima ove niške fabrike pisale su Niške Vesti, lane, kada je krajem decembra obeleženo tri decenije uspešnog rada Yumis-a.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com