Promo

YUMIS na prestižnom sajmu „THE SAUDI FOOD SHOW 2023“u Rijadu

Niška fabrika YUMIS učestvuje na Međunarodnom sajmu „THE SAUDI FOOD SHOW 2023“, koji se održava u Rijadu, Kraljevini Saudijskoj Arabiji. Sajam prehrambene industrije iz celog sveta je otvoren danas i traje do 22. juna kada će izlagači sa svih krajeva sveta prikazati ono najbolje što izlazi sa njihovih fabričkih traka. Niš i Srbija imaju svoje predstavnike.

Razvojna agencija Srbije i Privredna komora Srbije organizovale su nastup srpskih privrednika u okviru nacionalnog štanda Srbije na Međunarodnom sajmu prehrambene industrije „THE SAUDI FOOD SHOW 2023“, koji će se održati u Rijadu, Kraljevini Saudijskoj Arabiji.

YUMIS: Mile Kocić, predsednik kompanije

„Mi već godinama imamo zapaženo učešće na sajmovima ovog tipa i nadamo se da će i ovogodišnji doneti neke nove kontakte i poslove. Naša proizvodnja poslednjih godina orijentisana je velikim udelom na izvoz i zato su nam daleke zemlje veoma zanimljive jer već izvozimo u preko 40 država sveta. Priliku da se pokažemo svetu uvek iskoristimo na najbolji način, nudeći kvalitet koji negujemo više od tri decenije“, rekao je za Niške Vesti Mile Kocić, predsednik kompanije YUMIS.

Na sajmu „THE SAUDI FOOD SHOW 2023“, srpski proizvođači prehrambenih proizvoda imaće priliku da po prvi put predstave svoje proizvodne programe u okviru nacionalnog štanda Srbije.

Tržište Saudijske Arabije predstavlja jedno od najprivlačnijih tržišta na Bliskom istoku i šansu za srpske kompanije za veći izvoz poljoprivrednih proizvoda na saudijsko tržište.

„THE SAUDI FOOD SHOW 2023“ jeste vodeće mesto na kome se susreću proizvođači sa predstavnicima najvećih maloprodajnih lanaca, uvoznicima i distributerima, kao i novim trendovima u prehrambenj industriji. Sajam se prostire na 14.000 m², a planirano je učešće više od 500 izlagača. Očekuje se poseta oko 14.000 ljudi iz struke.

Foto: Niške Vesti

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com