EkonomijaPromo

Yumis na prestižnom sajmu “SIAL” u Francuskoj

Niški Yumis učesnik je Međunarodnog sajma prehrambene industrije “SIAL 2022”, koji se održava u glavnom gradu Fancuske, Parizu. Ovaj sajam jedan je od najznačajnijih sajmova ove industrije u čitavom svetu.

Od 15. do 19. oktobra u Parizu najveća fabrika hrane u Nišu predstaviće svoje proizvode velikim trgovinskim lancima koji posluju na svetskom tržištu. Kako Yumis jeste jedan od najećić izvoznika u regionu, predstavljanje na svetskoj sceni nije strano ovoj niškom kompaniji koja posluje duže od tri decenije.

Ovaj prestižni francuski sajam održava se svake druge godine, a na njemu izlaže čak više 7 000 izlagača iz blizu 120 zemalja. SIAL se ubraja i u jedan od najposećenijih svetskih sajmova jer u dane održavanja okupi više od 300 000 posetilaca.

Mile Kocić, predsednik kompanije Yumis; Foto: Yumis

“Naša proizvodnja jeste velikim delom orijentisana i ka izvozu i zato smo redovi izlagači na ovako prestižnim sajmovima kao što je SIAL ovde u Parizu. Ovo je naša prilika da se predstavimo i nekim novim tržištima kojima stremimo. Već smo obavili neke važne razgovore i nove saradnje su na pomolu. Ovo je prilika i za nas da uporedimo naše proizvode sa drugim proizvođačima i sutra našem tržištu ponudimo ono što se na svetskim rafovima već uveiko prodaje”, rekao je Mile Kocić, predsednik kompanije Yumis za Niške Vesti.

Učešće na međunarodnom sajmu omogućava svim izlagačima da predstave svoje proizvode i plasiraju ih na nova tržista, kao i da steknu nove poslovne kontakte. Niški Yumis to odavno dobro zna i grabi ka novim meridijanima.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Kompanija “Jumis” ima retke inzenjere, koji su pionirski razvijali konfekcioniranje hrane. Takav je i dipl. ing. dipl. ecc. Nenad Spasic bivsi direktor Muzeja, koji je pobegao u penziju, pred neradom i neznanjem. Vlast ce zavijati za takvim kadrovima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com