DruštvoEkonomija

Yumis je PRVA kompanija u prehrambenom sektoru koja je postala dobitnik Family Friendly Enterprise sertifikata

Kompanija Yumis je PRVA kompanija u prehrambenom sektoru koja je postala dobitnik Family Friendly Enterprise (FFE) sertifikata. Ovim sertifikatom kompanija Yumis nastavlja da pomera granice i da predstavlja primer za pozitivnu primenu najnovijih trendova na tržištu Republike Srbije.

Dobijanje ovog sertifikata potvrđuje da niškoj kompaniji Yumis prioritet jeste briga o zaposlenima i njihovim porodicama. Uvođenje 20 novih mera, poput – fleksibilno radno vreme uz opciju izbora vremena dolaska i odlaska sa posla, radni sati u skladu sa životnim okolnostima, podsticanje inovacija zaposlenih, family&kids day – druženje sa zaposlenima i njihovim porodicama, korporativno volontiranje, priprema planova izlazne karijere za starije osobe pre penzionisanja, stipendije za decu zaposlenih, poklon paket za novorodjene bebe, fond solidarnosti i mnogi drugi benefiti…., potvrdjuje da je briga o zaposlenima temelj korporativne kulture kompanije Yumis.

YUMIS: Mile Kocić, predsednik kompanije

“FFE sertifikat je važan za našu kompaniju jer pokazuje našu posvećenost stvaranju radnog okruženja koje podržava ravnotežu između poslovnog i privatnog života naših zaposlenih. Pre svega, mi smatramo da su ljudi najveća vrednost našeg Yumisa. Verujemo da srećni i zadovoljni zaposleni čine temelj uspešnog poslovanja”, rekao je za Niške Vesti Mile Kocić, vlasnik kompanije Yumis, koja postoji na tržištu preko 30 godina.

On dodaje da dobijanje FFE sertifikata potvrđuje njihovu posvećenost tome da budu kompanija koja prepoznaje i neguje potrebe zaposlenih u oblasti porodične podrške.

“Imati taj sertifikat je dokaz da smo usvojili najbolje prakse i politike koje omogućavaju našim zaposlenima da ostvare ravnotežu između svog poslovnog angažmana i obaveza prema porodici”, ističe Kocić.

FFE sertifikat ima i pozitivan uticaj na reputaciju kompanije kao poslodavca, tumače privrednici.

“Ovaj sertifikat nam pomaže da se istaknemo na tržištu rada i privučemo talentovane ljude koji cene organizacije koje se brinu o svojim zaposlenima i njihovim porodicama. Verujemo da privlačenje i zadržavanje kvalifikovanih i motivisanih radnika čini ključnu prednost za našu konkuretnost i dugoročni uspeh.”, zaključioje gospodin Mile Kocić, vlasnik kompanije Yumis.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com