Promo vesti

YAMAMOTO NUTRITION – Jer Vaši mišići zaslužuju najbolje!

Kompanija Yamamoto Nutrition, osnovana 2012. godine, danas je jedan od svetskih lidera u industriji najkvalitetnije sportske suplementacije i dodataka ishrani. Od prvog dana postiže velike uspehe i uspeva da zadovolji potrebe miliona sportista i ljubitelja fitnesa širom sveta.

Yamamoto Nutrition prepoznatljiva je po pristupačnim, vrhunskim proizvodima. Svojom inovativnošću i neprestanim naporima zadovoljavaju sve promenjive potrebe kupaca i zahteve dinamičnog tržišta  Od samog početka, naši su kupci bili naš prioritet broj jedan.

Foto: Promo

„Ponosni smo na lojalnost kupaca i sa zadovoljstvom možemo da kažemo da gotovo svi naši kupci postaju posvećeni promoteri nasih proizvoda. Možete biti sigurni da, od trenutka kada je proizvod zamišljen do trenutka kad napusti nas pogon,  Yamamoto Nutrition vodi računa o svakom detalju i kvalitetu svog proizvoda, kako biste dobili ono najbolje što je neophodno vašem telu i organizmu„, poručuju iz Yamamoto Nutrition.

Kada kupite Yamamoto proizvod, tačno znate šta dobijate i znate da je bez sumnje najbolji.

OLYMP FITNESS
YAMAMOTO NUTRITION PROIZVODE MOŽETE NAĆI U PRODAVNICI SUPLEMENATA I SPORTSKE OPREME FITNESS OLYMP, KAO I U TERETANI FITLAB!

ZASTO YAMAMOTO?

Yamamoto Nutrition uspeo je da napravi liniju proizvoda koja pruža najsavremenije sastojke (KyowaQuality®), koji su jedinstveni u svojoj oblasti i sa dokazanim kvalitetom.

Proizvodi Yamamoto Nutrition proizvedeni su po najvišim standardima kvaliteta, što daje sigurnost da prilikom proizvodnje nema „protein spajkinga“.

„Spajking“ je metoda ili praksa odlaganja velikih količina najjeftinijih, a najmanje vrednih aminokiselina u prašak kako bi se smanjili troškovi, a da bi se ukupni sadržaj proteina povecao. Veliki problem se javlja kada se koriste aminokiseline, koje nisu proteinogeni i ne koriste se kao blokovi izgradnje. Nažalost, spajkovanje proteina je najveca epidemija koja je pogodila industriju suplemenata.

Foto: Promo

ZAPAMTITE:

Mikrofiltracija je najskuplji proces za izolaciju, ali je takode najbolji u očuvanju integriteta i prisustva bioaktivnih proteinskih frakcija, koje određuju kvalitet proteina. Mikrofiltrirani proteini su 99% prirodni i zadržavaju sve važne bio-aktivne peptidne frakcije prirodne surutke.

Yamamoto Nutrition Iso-FUJI je upravo to. 100% Cross Flow Micro Filtered denaturizovan whey protein izolat!!

Izolat ima manje od 1% laktoze, tako da ga možete konzumirati čak i ako ste osetljivi ili netolerantni na laktozu.

OLYMP FITNESS

Leucin je pokretački faktor za rast mišica i čini do 10% aminokiselina u proteinu surutke. Koristan je kod kontrole spuštanja holesterola, smanjujuci zapaljenje i jačanje antioksidativne odbrane tela, promovišuci formiranje glutationa, jednog od glavnih antioksidanata u telu.

Whey protein izolat pomaže dobrim bakterijama u crevima i može pomoći u regulaciji problema poremećaja creva i crevne flore. Whey protein je efikasan u smanjivanju nivoa šecera u krvi.

Svi znamo: WHEY je idealan protein sa biološkom vrednošcu od 104-concretrate i do 159-izolat, što je više od bilo kog drugog izvora proteina, ukljucujuci jaja, piletinu, govedinu, ribu, soju, pirinač, pšenicu ili pasulj…

OLYMP FITNESS

Lactoferrin, protein u surutki, igra važnu ulogu u uzimanju gvožda kroz digestivni sistem. Gvožde je važno za prenos kiseonika u crvenim krvnim zrncima, kao i za sprečavanje anemije.

Surutka je takođe jedna od najbrže apsorbujucih proteina.

Surutka je jedan od najpopularnijih suplemenata ikada. Pored toga što se lako i u velikoj količini vari, brzo apsorbujuci, bez masti i bez ugljenih hidrata, odličan je izvor visokokvalitetnih proteina koji pomažu u rastu mišica i pomažu u gubitku težine, a ima i mnoge koristi za zdravlje.

OLYMP FITNESS

ROTIRANJE IZVORA PROTEINA MOŽE BITI JEDNA DOBRA IDEJA

Kao što svi znamo, protein je NAJVAŽNIJI nutrijent za izgradnju mišica. Neki ljudi ce jesti veliku količinu onog izvora proteina, o kome svi govore i pišu (piletina i WHEY) u svojoj ishrani kako bi se osigurali njihovu potražnju za visokim nivoom unosa proteina. Iako je dobro da se konzumira adekvatna količina proteina, oslanjanje na samo jedan izvor proteina, da biste dobili sve svoje proteinske potrebe, nije najbolja opcija.

Druga prednost konzumiranja različitih proteina je sprečavanje alergija i osetljivosti na hranu. Često konzumiranje ishrane sa istim proteinima iznova i iznova, u dužem vremenskom periodu, zapravo može razviti intoleranciju.

Foto: Promo

YAMAMOTO NUTRITION – PRIUŠTITE SVOJIM MIŠIĆIM NAJBOLJE!!!

Fitness Olymp shop
 TPC Kalča
1. sprat lamela A, Lok. 7
 018/250552
063/259827
FaceBook
olympfitness@gmail.com

]

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button