Društvo

Wizz Air uveo novu low-cost liniju NIŠ-BEČ

Wizz Air, najveća low-cost aviokompanija u regionu Centralne i Istočne Evrope, saopštila je da raspolaže novom linijom leta od Niša do Beča, koja stupa na snagu krajem godine.

Nova low-cost linija biće uspostavljena 15. novembra sa tri nedeljna leta – utorkom, četvrtkom i subotom.

Iz aviokompanije kažu da je ovo “sjajna mogućnost za srpske putnike da otkriju jedan od evropskih kulturnih centara uz povoljnu cenu karte već od 19,99 evra ili 2.399 dinara”!

Navedena cena je cena karte u jednom smeru sa svim uključenim taksama i obaveznim doplatama i ručnim prtljagom maksimalnih dimenzija do 55x40x23cm.

U odgovoru na pojačanu tražnju i želju za većim brojem povoljnih mogućnosti za putovanja WIZZ nastavlja da širi svoju mrežu linija iz Srbije, nudeći u ovoj godini ukupno 20 linija do 8 zemalja dostupnih sa dva srpska aerodroma, što će dalje doprineti povećenju dolaznih i odlaznih turističkih kretanja i poboljšati poslovne veze između zemalja.

“Presrećni smo što novu godinu započinjemo ovako lepim vestima. Aerodrom Konstantin Veliki je spreman da prihvati nove putnike i da opsluži veliki broj aviona. Ova nova destinacija za nas predstavlja novih 45.000 putnika na godišnjem nivou što će doprineti da niški aerodrom i u budućnosti obara rekorde u pogledu broja putnika.” izjavio je Vladica Đurđanović, generalni direktor JP Aerodrom Niš.


Wizz Air je najveća nisko-budžetna (low-cost) avio kompanija u centralnoj i istočnoj Evropi, koja koristi flotu od 88 aviona Airbus A320 i A321 na preko 550 linija iz 28 baza, povezujući 145 destinacija u 44 zemlje. Nedavno je imenovan za Najbolju evropsku aviokompaniju od strane organizacije Aviation 100, koja izdaje godišnju publikaciju o najvećim dostignućima u avio-saobraćaju.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com