Hronika

Vulin zbog saobraćajne nesreće danas u Nišu (VIDEO)

Ministar unutrašnjih poslova Srbije, Aleksandar Vulin, rekao je u emisiji Hit tvit da će danas imati sastanak sa rukovodstvom policije u Nišu, da bi se utvrdilo da li postoji odgovornost u postupanju povodom saobraćajne nesreće u kojoj su 4. januara dva pešaka poginula na trrotoaru kada je na njih naleteo automobil.

On je na TV Pink naveo da će sastanku prisustvovati načelnik saobraćajne i direktor policije i da „nije problem da se neko promeni ako nije dobro radio svoj posao“.

Ministar je odbacio tvrdnje da se slučaj iz Niša zataškava i dodao da će se sutra „utvrditi sve činjenice“.

„Vozač je uhapšen istog momenta i on je odmah predat nadležnim organima… Vi znate da policija ne sme da objavi ime (osumnjičenog), samo inicijale, dok ne bude presude za taj slučaj“, rekao je Vulin.

Da podsetimo, Nišlije su zbog ove saobraćajne nesreće počele da protestuju. Učesnici protesta zatražili su od načelnika niške policije da utiče na ozbiljnije kažnjavanje bahatih vozača i da se nešto promeni u kontroli saobraćaja nakon poslednje u nizu nesreća.

Andrej Prekljušaj i Dejan Ilić nastradali su 4. januara u 20,40 časova kada je „audi“ kojim je upravljao Nemanja S. (19) iz Beograda izleteo sa kolovoza i „pokosio“ ih na trotoaru.

Osnovni sud u Nišu odredio je osumnjičenom Nemanji S. pritvor do 30 dana, a na saslušanju u Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu on se branio ćutanjem.

PROČITAJTE JOŠ…

Naredne subote u Nišu novi protest protiv bahatih vozača. Virijević poručio da su svi saobraćajni policajci na terenu

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Veliki.problem drzavnih sluzbi.pa i policije je,ja mislim,smanjena radna snaga koja ide po terenu,mnogo je kancelarijskih sluzbenika,niko nece da bude radnik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com