Hronika

Vulin: Raspisana poternica za još jednom osobom zbog ubistva Đokića

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin je večeras, gostujući na televiziji “Pink” izjavio da ima još saizvršilaca u trostrukom ubistvu Gorana, Gordane i Lidije Đokić i da je za tom osobom raspisana poternica.

 

„Goran Džonić  se prvo branio ćutanjem, a pred sudijom za prethodni postupak izneo je svoju odbranu. Našli smo neoborive dokaze da je učestvovao u ubistvu. Pronađen je novac na njegovom imanju i predmeti koji su korišćeni za ubistvo. Ukazao je na svoje saučesnike. Njima je večeras određen pritvor. Raspisana je interna poternica za još jednim licem. Imamo saznanja da ih ima još više“, rekao je ministar Aleksandar Vulin.

Večeras su u Višem tužilaštvu u Nišu saslušana braća K.M. i K.M. osumnjičena da su učestvovala u ovom zločinu i njima je određen pritvor.

Podsetimo, za ubistvo Đokića, njegove supruge Gordane i 25-godišnje ćerke Lidije, čija su spaljena tela pronađena 2. oktobra u ataru sela Moravac, okrivljeni su i Džonićevi sinovi M. Dž. i S. Dž.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com