Društvo

Vulin: Niš uskoro dobija još 36 policajaca

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas u Nišu da će taj grad dobiti još 36 policajaca koji su trenutno na obuci.

On je tokom obilaska niške Policijske uprave rekao da je početkom godine grad dobio još 34 mladih policijskih službenika, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP).

Razgovarao je sa novim načelnikom policijske uprave o preduzetim merama na unapređenju bezbednosti građana i istakao da zaštita običnog čoveka mora da bude prioritet njihovog rada. Naglasio je da se uspeh načelnika svake policijske uprave meri po tome koliko je truda uložio da zaštiti obične ljude i koliko se građani osećaju sigurno i bezbedno.

“Bezbednost običnih ljudi mi je najvažnija, hoću da naša deca, bake i deke, majke i očevi budu potpuno sigurni i bezbedni, to je prioritet mog rada kao ministra policije”, naglasio je Vulin.

Načelnik Policijske uprave Niša Jovica Stojmenović referisao je Vulinu o rezultatima koje je policija ostvarila i predočio buduće aktivnosti u cilju postizanja veće zaštite i bezbednosti građana.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com