Izbori 2020Politika

VUK JEREMIĆ U NIŠU: U Srbiji se ne dešavaju izbori već “kasting za novi serijal Bele lađe.

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić pozvao je danas građane Niša na bojkot izbora i istakao da za izlazak na birališta 21. juna ne postoje ni politički, a ni zdravstveni uslovi, piše Beta.

 

“Posmatrači Evropske unije koji su planirali da dođu na izbore, otkazali su dolazak zbog nepostojanja zdravstvenih uslova”, rekao je Jeremić na konferenciji za novinare.

 

Jeremić je naglasio da se u Srbiji 21. juna zapravo ne dešavaju izbori već kako je rekao, “kasting za novi serijal Bele lađe”.

“Na žalost ovo nije komedija već jedna veoma tužna priča. Oni koji se opredele da glume u tom novom serijalu “Bele lađe” mogu imati ovu ili onu ulogu, a nju će odrediti kapetan lađe a ne građani koji će glasati”, izjavio je Jeremić.

 

Prema njegovim rečima, ogroman broj ljudi neće izaći na izbore i nema nikave dileme da će već prvog dana nakon 21. juna biti doveden u pitanje legitimitet izabranih institucija.

“Vlast će jedina objavljivati izlaznost i brojati glasove. Naravno da će izlaznost biti najmanja do sada, ali da li će se to objaviti, to je drugo pitanje”, kazao je Jeremić.

 

On je rekao da građanima savetuje da ostanu 21. juna kod kuće kako bi sačuvali zdravlje i dostojanstvo.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com