Društvo

Vučković: Zajedno možemo sve!

Danas je rukovodstvo Gradske opštine Palilula zajedno sa učenicima Osnovne škole “Bubanjski heroji” u spomen parku “Bubanj”, na jedinstven način obeležilo Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave.

Učenici OŠ ,,Bubanjski heroji” kao i u protekle dve godine 15. septembra krenuli su iz škole, sa srpskim zastavama i uz melodiju starih junačkih pesama u marš do lokaliteta ,,Bubanj”. Tamo su ponosno razvili zastave i pevali rodoljubive pesme.

Predsednik opštine Palilula Bratislav Vučković uz zastavu na ramenima među đacima, poručio je da ovaj praznik još jednom podseća da “Zajedno možemo sve. Živela Srbija!”, čestitajući praznik žiteljima niške Palilule ali i svim sunarodnicima.

Učenici OŠ ,,Bubanjski heroji“ priredili su dokumentarni film o Danu srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave. 

Zastava, jedinstvo, nacionalni ponos i sabornost našim precima bila je i veća i važnija i preča od života, jer ih je opominjala da sloboda Srbije nema cenu, ni alternativu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com