Promo

Vučković: Svim Nišlijkama a posebno damama sa Palilule srećan Osmi mart

Bratislav Vučković, predsednik Gradske opštine Palilula čestitao je Međunarodni dan žena Osmi mart svim damama, a posebno je sreću poželeo meštankama opštine čiji je on predsednik.

Briga o ženama na niškoj Paliluli je svakodnevna. Kroz Kancelariju za mlade ova niška opština neprestano ukazuje na potrebu da žene budu zaštićene od porodičnog i svakog drugog nasilja. Sam predsednik opštine Bratislav Vučković i sam je veoma često učesnik brojnih skupova na kojima se propagira očuvanje zdravlja žena ali i društveno odgovornih akcija koje podižu samopouzdanje i grade samosvesne i jake žene.

“Danas se nasilje prema ženama dešava na svakom koraku, to ne smemo da dozvolimo i protiv toga se borimo mi u opštini ali i na višem nivou, svi svakog dana. Ta borba mora da bude glasnija i odlučnija. Naša opština podržava brojne akcije koje propagiraju osnaživanje žena kako u poslovnom tako i u društvenom smislu jer nas jake žene čine boljima, da i mi koji treba da ih čuvamo budemo jači, odlučniji ali i uspešniji. Svaka jaka žena, jaka je prvo za sebe, svoju decu, supruga, porodicu…jaka je za našu Palilulu i Srbiju. Dame, srećan praznik Osmi mart i HVALA”, poručio je Vučković.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com