Društvo

Vučković: Niška kapela se renovira

Tekstove pojedinih medija o katastrofalnom stanju u niškoj kapeli gradski većnik Bratislav Vučković nazvao je, u najmanju ruku, zastarelim.

On je rekao da je stanje u niškoj kapeli redovno, osim što su u toku radovi renoviranja, zamene vrata, pločica i mnogih stvari koje su tamo dotrajale.

„Krečenje je u toku i u toku je popravka dveju hladnjača koje nisu godinama radile. Prvi put se to sada radi. I zaista je stanje kako valja“, poručio je Vučković.

Vučković je dodao da su vesti o, kako je naveo, jezivoj atmosferi u kapeli zastarele.

„Možda je takva situacija bila prošle godine, sada je situacija sasvim drugačija. A tek od utorka, kada očekujemo završetak svih radova, biće situacija daleko, daleko bolja nego što smo i mi sami mogli da očekujemo“, istakao je Bratislav Vučković.

Gradski većnik je dodao i to da su veliko učešće u svemu ovome uzela i društveno odgovorna preduzeća.

„Prvenstveno mislim na Nišstan, JKP Medianu i Naissus, koji su uložili određena sredstva kako bi pomogli renoviranju kapele“, rekao je Vučković.

On je na kraju dodao da je sasvim normalno da u toku izvođenja radova i popravki, tela pokojnika da budu iznešena da bi se hladnjače popravile, kao i to da se i sanitarna inspekcija saglasila da je u niškoj kapeli sve u okviru propisa.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button