DruštvoVirus Korona

Vučić: Predložićemo policijski čas od četvrtka do subote

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je u gostovanju na RTS-u da će predložiti lekarskom delu Kriznog štaba da zabrana kretanja tokom prvomajskih praznika traje od četvrtka u 18 časova do subote u 5 časova ujutro.

 

 

“Želimo da dobijemo još dan i po koji su nam veoma važni. Кada to imamo onda smo u potpunosti tu da zaraza izgubi svoju snagu. To je nekih 30 i nešto sati. U petak penzioneri će imati dva puta po sat vremena da budu sami na ulici i ceo 1. maj. Od subote ujutro ide sve normalno do 18 sati, onda penzioneri mogu ponovo napolje, pa u nedelju sve normalno do 18, pa onda opet penzioneri”, rekao je Vučić.

Predsednik Srbije naveo je da ne isključuje mogućnost da se u toku sledeće nedelje ukine vanrendo stanje i da posle toga nema policijskog časa. Za to je, kako je istakao, potrebno sačekati da bude sedam dana dobrih rezultata u borbi protiv koronavirusa kao prethodna tri dana.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com