Izbori 2020Politika

Vučić: Pobedili smo strahovito i ubedljivo

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić i nosilac liste Srpske napredne stranke poručio je da su rezultati izbora istorijski trenutak i da su pobedili strahovito i ubedljivo. On je kazao da je lista SNS osvojila 63,4 odsto, a kada budu izbrojani glasovi sa Kosova i Metohije i iz inostranstva očekuje da to bude preko 64% glasova.

 

 

“U politici sam dugo, ali nikada ovakav trenutak nisam doživeo. Večeras smo dobili najveće poverenje građana i upozorenje da moramo da budemo još odgovorniji ,ozbiljniji i marljiviji i da moramo da napravimo najbolje moguće rezultate za naše građane”, izjavio je Vučić.

On je kazao da je na biračka mesta izašlo nešto manje od 3 miliona i 300 hilljada građana, a SNS je osvojio nešto više od dva miliona.

“Što je apsolutno ne zabeleženo. Dobili smo više od dva miliona glasova, pobedili smo svuda, svuda gde smo gubili. Pobedili smo u svakom mestu u inostranstvu i tamo gde nikada nismo pobedili. Pobedili smo strahovito i ubedljivo”, rekao je Vučić.

On je dodao da se očekuju rezultati sa Kosova i Metojihe koje će saopštiti OEBS i dodao da je i tamo ostvaren rekordan rezulta.

“Računam da nije moguće da dobijemo manje od 85% glasova”, izjavio je Vučić.

On se zahvalio svim građanima koji su izašli na izbore i svim strankama koje su učestvovale na fer i korentkon kampanji.

U štabu Srpske napredne stranke prisutan je veliki broj ministara i funkcionera, koji su uz trubače i pesmu proslavili pobedu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com