Ekonomija

VUČIĆ O SITUACIJI U ŠINVONU: “Ne radujem se gašenju, idem da razgovaram”

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se sa niškim poslodavcima već razgovara da preuzmu radnike Šinvona u Nišu koji gasi deo proizvodnje.

Na pitanje kako komentariše to što stranka Dragana Ðilasa krivi vlast za odlazak Šinvona, Vučić kaže da se on tome ne raduje kao neki, ali i da je ta kompanija došla u Srbiju 2010 ili 2011. i primetio da nekako uvek odlaze one kompanije koje je dovela baš bivša vlast ili otpuštaju radnike.

“Pobrinućemo se i za te radnike, već razgovaramo sa niškim poslodavcima koji će najveći deo ili gotovo sve radnike da preuzmu kod sebe. U nedelju ili sutra idem u Kraljevo da razgovaramo sa Leonijem, koji ima proizvodne pogone i u Nišu, da preuzmu deo radnika”, rekao je Vučić i istakao:

“Ispravljamo sve njihove greške, ali to su stvari koje se dešavaju, a mi to nikada ne bismo ni pomenuli. Oni sami pominju, pa ako je neko odgovoran, onda su oni odgovorni”.

Takođe, kaže da se ne raduje nečemu lošem, šta god da se desi na tertoriji Srbije, već da se raduje samo uspesima Srbije i gledam kako da reši probleme.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Predseniče , stišajte strast, počelo je sa zatvaranjem ” VISOKOTEHNOLOŠKIH” fabrika, koje omastiše brkove državcnim subvencijama!!!

  2. Vučko reši im gubitke profita
    Srbija je evropski lav koja može sve
    😂😂😂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com