Virus Korona

Vučić: Najteža noć do sada po broju preminulih od korone

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je za TV Pink je da je protekla noć bila jedna od najgorih po broju preminulih i to, pre svega, zbog ulaska koronavirusa u Gerontološki centar u Nišu.

“Za nas je prethodna noć bila užasna. Možda najteža po broju mrtvih. Videćemo kako ćemo jutros proći. To je pre svega zbog onoga što se desilo u Nišu”, izjavio je Vučić za Pink.

Kako je kazao, do poslednjeg preseka jutros, više od pet osoba preminulo je od posledica izazvanih koronavirusom, a konačan broj za prethodna 24 časa biće saopšten na redovnoj konferenciji za medije u 15 časova.

Vučić je dodao da među mrtvima uvek ima pacijenata iz Gerontološkog centra u Nišu, a to će biti slučaj i u danima koji dolaze.

Ocenio je da je situacija sa epidemijom u Srbiji lakša, ali da nije sve gotovo i pozvao je građane da budu strpljivi i oprezni. Dodao je i to da se broj zaraženih smiruje, ali da je novo žarište postao Negotin.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com