Društvo

Vučić najavio izgradnju stadiona u Nišu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će uskoro krenuti izgradnja stadiona u Nišu. Кazao je da će uskoro biti završeni stadioni u Leskovcu i u Zaječaru, kao i u Loznici, što se sve gradi po standardima UEFA i biće najmoderniji i najlepši.

Rekao je i da će za dva meseca krenuti kompletna izgradnja infrastrukture oko budućeg nacionalnog stadiona, između Novog Beograda i Surčinu i istakao da će to biti novi veliki razvojni projekat.

“Tu ćemo izgraditi najmoderniji otvoreni – transparentni stadion, a prekriven i sav u zelenilu koji će primati 52.000 gledalaca i biće jedan od najlepših na svetu, ne samo u Evropi. Uskoro krećemo i u Кragujevcu i Nišu sa izgradnjom velelepnih stadiona, a posebno stadiona u Кragujevcu, što je možda moje subjektivno mišljenje“, rekao je predsednik Vučić.

On je najavio da će se uskoro krenuti i sa izgradnjom bazena širom Srbije.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

3 Komentara

  1. Nema potrebe.Radnicki ionako niko ne gleda,osim kad gostuje Zvezda.Iz Evrope ih izbacuju estonske Flore i malteske Gzire,sto je za svaku sramotu.Treba im se zabraniti ucesce u Evropi makar na deceniju,cak i ako izbore jer brukaju Srbiju.Jesam Nislija ali nema potrebe za bacanjem para.Preusmeriti novac u nesto korisnije.

    1. Da radnicki dobije para koliko zvezda vido bi dal bi takva igra bila , tako da ne lupaj gluposti da volis svoj grad nebi navijao za beogradske klubove

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com