DruštvoEkonomija

Vučić: Dve milijarde za turističke vaučere

Dodatne dve milijarde dinara biće namenjeno za turističke vaučere, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić i  pozvao građane da ove godine u dane odmora obiđu Srbiju.

On je rekao da će nakon prevazilaženja krize sa koronavirusom, najbolje da se građani Srbije odluče za odmor i obilazak naše domovine.

„Nismo dovoljno uradili, da bi jurili na godišnje odmore“, istakao je Vučić i istakao da tu ne misli na lekare i druge koji su radili. Pozvao je da se ne žuri na godišnje odmore, a ako se ide – da se ide po Srbiji.

Kazao je da može da reklamira najmanje 500 mesta u Srbiji, te je naveo da postoje novoizgrađeni hoteli na Fruškoj Gori, koji su bolji od slovenačkog Čateža, gde mnogi naši idu. Pomenuo je i Vrnjačku banju, za koju je rekao da je bolja od Baden Badena, Sokobanju, Rtanj, Zlatibor, Kopaonik, Staru Planinu, Borsko jezero, Srebreno jezero i Taru.

„Mnogo predivnih mesta. To ljudi treba da vide“, kazao je on.

Muzeji će prvi od kulturnih ustanova početi da se otvaraju od 27.aprila ali će zaposleni morati da nose maske.

„Obiđite Srbiju da upoznate koliko je to divna zemlja. Zemlje koje nemaju more Bog je darovao sa svim drugim“, kazao je on.

Ukazao je da Srbi ostavljaju 1,4 milijarde u inostranstvu, i pozvao ih da barem 400 miliona ostave u Srbiji.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Dajte 2 milijarde starim ljudima da se obuku da jedu daimaju negu sada momentalno nemaju hranu nemaju negu nemaju garderobu ,,sve sto imaju is virus i merenje temperature

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com