Virus Korona

Vučić: Britanski soj koronavirusa stigao u Srbiju (VIDEO)

Britanski soj koronavirusa stigao je u Srbiju, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Prema njegovim rečima virus je u Srbiju donela žena koja je doputovala iz Londona, a koja je na PCR testu prethodno bila negativna.

Vučić je rekao da ga je o tome obavestio ministar zdravlja Zlatibor Lončar.

Ističe da su njeni kontakti otrkiveni i ispraćeni i da za sada nema razlgoa za paniku.

Кako kaže važno je što je to otkriveno i što su „uhvaćeni svi kontakti“.

„Važno da smo mi ovaj novi soj otkrili i dokazali u nasim institucijama i pratimo svaku analizu“, kazao je Vučić.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komnetar

  1. U našoj zemlji postoje mnogo pametnih ljudi, ali sve znajuči su malo brojni, prvi je ΛV, a drugi po tome svakako je njegov učitelj i politički ot*c, prof. dr „akademik nepostojeće akademije“ Vojislav Šešelj. Prvi, očekujem da nam kaže kada na spavanje, pišanje, sr***, čime se sutra zanimati, a da vam ne bude mučno. Drugi, to sve bi vam rekao na naučnoj bazi i obavijeno u naučnoj oblandi. Pita se narod šta će im toliki broj ministara, sudija, poslanika, savetnika, sekretara, kada vrh sve odlučuje i širi to u etar informacija, a drugima ostaje samo da klimaju glavom , aplaudiraju, šlihtaju i tu je iscrpljen njihov domen i domet rada. Da se razumemo, nisu svi plagijatori niti su svi kupili diplome, neki su učenjem stekli to sve, ali manje klimaju glavom , već drugim delom svoga anatomski izvajanog tela.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button