Društvo

Vrtić “Pepeljuga” DOBIJA novi SJAJ (FOTO)

Okrečena fasada, novi mural, popravljene ljuljaške i klackalice-to će zateći mališani koji borave u vrtiću Pepeljuga u niškom naselju Delijski vis sa prvim radnim danom.

Akcija koju su započeli mladići ovog niškog naselja danas su pomogli direktorka Pčelice i  niški odbornik Bojan Marinković.

“U skoro svim vrtićima u Nišu a imamo ih 25 imamo sličan problem, da nam vandali lome mobilijare i provaljuju u dvorište vrtića. Nemamo mi problem sa tim da neko boravi tu ali neka sačuva te mobilijare za naše mališane, koji po čitav dan jesu u obdaništu”, kaže Svetlana Mitić, direktorka Predškolske ustanove Pčelica

Milanu Spasiću ovo nije prva akcija ovog tipa, kaže biće ih još.

“Nas 15 je danas tu i radićemo narednih dana. Već u ponedeljak nadam se na samom ulazu u vrtić osvanuće novi mural-Pepeljuga i princ kako se i zove ovaj vrtić. Okrečili smo fasadu jer je bilo puno ružnih natpisa koji ne priliče ovoj ustanovi, popravili smo ljuljaške, klackalice i ogradu. Materijalom su nam pomogli Predškolska uspanova Pčelica i niški odbornik Bojan Marinković”, kaže Milan Spasić, aktivista SNS Niš

Momci iz naselja Delijski vis često rade ono od čega drugi beže… popravljaju, čiste i farbaju jer kažu žele da njihovo naselje ima gradski sjaj.

Akcije ovih momaka možete da pratite i na Facebook stranici RADNE AKCIJE DELIJKI VIS

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com