Promo

Vreme je za prolećno čišćenje – Agencija za čišćenje MASTRAMIX

Preopterećeni ste poslom i obavezama, ne stižete da završite sve a želite da vam kuća ili poslovni prostor blista – jednostavno je, Agencija MaStraMix ima rešenje za Vas.

Ova niška agencija nudi usluge održavanja poslovnih objekata ali i privatnih kuća i stanova. U ponudi ove agencije su i brojne druge usluge.

USLUGA ČIŠĆENJA I ODRŽAVANJA POSLOVNOG I STAMBENOG PROSTORA
USLUGA ČIŠĆENJA I ODRŽAVANJA STAKLENIH POVRŠINA
USLUGA DUBINSKOG PRANJA

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Agencija MaStraMix (@mastramix)

AKCIJSKA PONUDA
20% POPUSTA NA DUBINSKO PRANJE TEPIHA
Dubinsko pranje svih vrsta tepiha u vašem domu. Na licu mesta. Sada i sa popustom od 20%.
10% POPUSTA NA DUBINSKO PRANJE NAMEŠTAJA
Iskoristite 10% popusta na dubinsko pranje nameštaja i u zimskom periodu, jer našim procesom dubinskog pranja vaš nameštaj ostane samo vlažan i vrlo brzo se skroz osuši.

Odabirom naše agencije za redovno održavanje vaših poslovnih prostorija ostvarujete pravo na 20% popusta na sve vrste dubinskog pranja.

MaStraMix je agencija za pružanje usluga sveobuhvatnog održavanja objekata i njihove okoline, sa iskusnim i pouzdanim saradnicima koji svojim predanim radom pružaju kvalitetne usluge po vrlo povoljnim cenama.

“Nudimo najbolja rešenja u svakoj situaciji. Pored standardne ponude nudimo i kreiranje posebne usluge prema vašim zahtevima i potrebama, obzirom da je svaki objekat specifičan”, kažu u agenciji MaStraMix.

MaStraMix nudi sve usluge čišćenja  i održavanja higijene vaših objekata na visokom nivou brzo, efikasno i fleksibilno koristeći isključivo najkvalitetnija ekološka sredstva za čišćenje.

MASTRAMIX
Majakovskog 12, Niš, Srbija
Telefon: +381 60 37 00 789
Email: ag.mastramix@gmail.com, info@mastramix.com

FACEBOOK + INSTAGRAM

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com