Promo vesti

Vreme je da odaberete svoj smeštaj za letovanje: SAVRŠENA PONUDA HOTELA

More, plaža, talasi, kokteli, krema za sunčanje… Vreme je da razmišljate o letovanju… Odlični hoteli, dinamičan grad, ljubazni domaćini, samo su neki od razloga da se ove godine odlučite za destinaciju kao što je Kušadasi, a LORD TRAVEL je tu da nam predstavi 35 hotela.

Ponuda smeštaja koju je Lord Travel pripremio savršeno se uklapa u svaki vaš budžet i može zadovoljiti sve vaše želje i potrebe. Pansiona sa doručkom u centru grada do prostranih resorta i hotela za čitavu porodicu na bazi all inclusive usluge, bližih ili udaljenijih od centara grada, na vidikovcu prema pučini ili pored samog mora. Raznovrsnost ponude garantuje idealan odmor za sve.

Lord travel

Ukoliko ste student ili učenik, preporučujemo pansione i hotele u centru, kako bi ste bili blizu svih dešavanja, a sam Kušadasi u sezoni pruža mnoštvo sadržaja, pa za nešto više od 200 evra možete sebi priuštiti smeštaj sa doručkom u pansionima sa 2 zvezdice (klikni ovde). Iz ove ponude bi smo izdvojili hotel BARIS, kao najbolji odnos cene i kvaliteta.

Hoteli sa 3 zvezdice (klikni ovde) pružaju više opcija, tako da u centru grada sa hotelima SATURN, SURTEL i SANTUR  nećete pogrešiti. Ako ste ipak za porodični odmor van grada preporučujemo hotel FLORA SUITES, u kom je usluga na bazi All Inclusive, što će vas rasteretiti svih briga, hotel poseduje i svoj bazen sa mini akva parkom, teniski i košarkaški teren, kao i organizovan prevoz do plaže.

Lord travel

Za one koji su spremi da plate malo više, ali i da uživaju u pogodnostima hotela preporučujemo hotele sa 4 zvezdice (klikni ovde) , gde već od 450 evra imate fantastičnu uslugu u hotelu, ali i na plažama. Preporuka van grada su hoteli LA SANTA MARIA, GRAND SAHIN i OMER HOLIDEJ, dok u centru preporučijemo hotel DABLAKLAR, kao i hotel koji je u vlasništvu agencije Peninsula, MARBEL PALM WINGS.

Lord travel

Svi hoteli koji su u ponudi a imaju u svom nazivu PALM WINGS, pripadaju agenciji Peninsula, koja je partner Lord Travelu, a ti hoteli su uglavnom više kategorije, imaju 5 zvezdica (klikni ovde)   i svi su za preporuku.

Ono što je još bitnije, pored velike ponude hotela, Kušadasi ima prelepe plaže kao i zanimljiva mesta za nezaborvni provod. Ako želite da uživate u ekstremnim sportovima imate zaista fantastične akcije, u kulturnom turizmu moguće je obići čuveni Efes, nedaleko su i Didim i Milet, takođe  organizuju se i izleti na Pamukale sa Hijerapolisom. Što se dnevne zabave tiče u ponudi je i fantastični Aqua park za decu, a zašto ne i odrasle. Ukoliko ste pak raspoloženi za šoping onda je Kušadasi pravo mesto za vas, mnoštvo prodavnica u staroj čaršiji, Outlet park i pijaca sredom.

Prilikom posete Turske, turisti se mogu upoznati sa gastronomskim specijalitetima, fenomenalnom uslugom i ljubaznošću domaćina. Poseban akcenat domaćini stavljaju na gostoprimstvo, pa se u svakom delu grada osećate prijatno i dobrodošlo, od ugostitelja, konobara pa do taksista i vozača u javnom gradskom prevozu, popularnom dolmušu.

Inače, Kušadasi je primorski grad i veoma popularno letovalište u Turskoj. Nalazi se na obali Egejskog mora. Nekada mali ribarski gradić, danas je nezaobilazna letnja destinacija turista iz čitavog sveta. Dovoljno je reći da grad broji oko 70.000 žitelja, dok tokom letnje sezone u Kušadasiju boravi i do milion turista. Savremeni naziv grad je dobio po poluostrvu na izlasku iz centra grada, koje je pre spajanja sa obalom bilo ostrvo – Ostrvo golubova. Naziv je zapravo kovanica od dve reči – ptica (turski: kuš/kuş) i ostrvo(ada).
LORD TRAVEL
Svetozara Markovića 24/3
Telefon: 018/4150822
www.lordtravel.rs 
FACEBOOK
email: office@lordtravel.rs

Odaberite svoj hotel i pakujte svoje kofere, prvi polasci su već od 19.-tog juna!

www.lordtravel.rs 

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close