Kultura

VRELO u Vilinom Gradu!Pedeset nijansi mračnije pretpremijerno 8. februara (VIDEO)

Pretpremijera filma “Pedeset nijansi – Mračnije” biće održana 8. februara u bioskopu Vilin Grad, sa početkom u 20 časova. Ulaznice za drugi, željno iščekivani nastavak svetskog bestselera i fenomena „Pedeset nijansi“ su u prodaji i mogu se kupiti na blagajni bioskopa Vilin Grad. 

Započnite novu 2017. godinu na najbolji mogući način, prepustite se čarobnoj ljubavnoj priči koja će vas iznova osvojiti.

Džejmi Dornan i Dakota Džonson se vraćaju kao Kristijan Grej i Anastazija Stil u „Pedeset nijansi – Mračnije“, drugom nastavku svetskog bestselera i fenomena „Pedeset nijansi“.

Kad povređeni Kristijan Grej pokuša da namami opreznu Anu Stil ponovo u svoj život, ona će zahtevati novi dogovor pre nego što mu pruži drugu šansu. Dok njih dvoje pokušavaju da izgrade poverenje i stabilnost, mračne figure iz Kristijanove prošlosti počinju da kruže oko ovog para, odlučne u tome da unište njihove planove za zajedničku budućnost.

U nastavku se ponovo pojavljuju oskarovka Marša Gej Harden, Dženifer Ele, Luk Grajms, Rita Ora, Viktor Rasuk, Eloiz Mamford i Maks Martini, kojima se po prvi put pridružuju oskarovka Kim Bejsinger, Hju Dansi, Bela Hitkot i Erik Džonson.

„Pedeset nijansi – Mračnije“ režira Džejms Foli („Strah“, „Kuća od karata“), a producenti su ponovo Majkl de Luka, Dejna Bruneti i Markus Visidi, kao i E L Džejms, koja je i napisala ovaj blokbaster serijal. Scenario je napisao Nil Lenard prema romanu E L Džejms.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com