Promo

Vratite Vaše vozilo u prvobitno stanje – BROS AUTO limarsko – farbarska radionica

Pouzdajte se u visoki kvalitet, garanciju i fer cene!

Ulubljenja i oštećenja različitih delova karoserije mogu ozbiljno da naruše izgled, ali i smanje vrednost Vašeg četvorotočkaša. Ne brinite, moguće je vratiti stari izgled Vašem ljubimcu, u potpuno opremljenoj limarskoj radionici sa stolom za razvlačenje.

BROS AUTO radionica za limariju opremljena je šablonom za ispravljanje vozila kao i svim neophodnim specijalnim alatima. Najmoderniji aparati za punktovanje i zavarivanje, obezbeđuju da i nakon popravke vozilo zadrži fabrički garantovane parametre.

U sklopu limarskog dela radionice klijentima su dostupne usluge ugradnje novih, popravka metalnih, plastičnih i delova od aluminijuma, kao i zamena originalnih šoferšajbni.

„Garantujemo visok kvalitet i fer cene uz poštovanje visokih standarda PORCSHE grupe“, poručuju iz BROS -a.

Vozila se farbaju u modernoj komori, bojama na vodenoj bazi proizvođača PPG, korišćenjem sopstvenog mix sistema.

„To je dovoljan razlog da garantujemo kvalitet izvršenih usluga farbanja i lakiranja. Stručno i sertifikovano osoblje,  uz konstantno usavršavanje brine da popravke budu u skladu sa visokim standardima naših marki. Uverite se u kvalitet naših usluga“, poručuju iz BROS – a.

Zahvaljujući elektronskom uređaju RAPIDMATCH X-5 za određivanje nijanse, moguće je dobiti brzu i preciznu identifikaciju nijanse, koristeći integrisane izvore dnevne svetlosti i pet uglova za merenje.

TROTEC BB20 – Brzo i lako određuje debljinu boja i drugih premaza – ugradeni dual-senzor za merenje debljine premaza na feromagnetnim i nemagnetnim metalima.

Uz pomoć kompjuterskog određivanja nijansi, PPG auto boja, lakova i premaza sa NOVOM naprednom nano-tehnologijom, Vaš auto će izgledati kao da je upravo izašao iz fabrike i to u najkraćem mogućem roku.

Kontakt telefon limarske radionice:  065/ 566 – 80 – 02

Sve vrste limarsko-farbarskih usluga na jednom mestu!

 

BROS AUTO
Dimitrija Tucovića 185, Niš
018 /4566 – 800
FACEBOOK

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com