Društvo

VRATIMO SJAJ NIŠU: Velika akcija prolećnog čišćenja

Amfiteatar kod spomenika Šabanu Bajramoviću biće očišćen i ulepšan. Ova akcija sprovodi kompanija Unilever u okviru kampanje “Cif čisti Srbiju”.

Podizanje svesti o značaju čistoće i higijenskih navika, ne samo u domovima već i širem okruženju, glavni je cilj ovogodišnje akcije, koja je počela u Pančevu. .

U Nišu će predstavnici ove kompanije 25. maja  saditi cveće, postavljati nove kante za otpatke i klupe, kao i farbati postojeće, kako bi amfiteatar na nišavskom keju zablistao punim sjajem i postao omiljeno mesto za trenutke opuštanja tokom leta, najavljuju.

Oni su pozvali sve zainteresovane sugrađane da podrže akciji i daju svoj doprinos ulepšavanju ove gradske lokacije jer briga o zdravijem i lepšem okruženju predstavlja zajedničku odgovornost.

Kampanja „CIF čisti Srbiju“ se sa velikim uspehom sprovodi širom Srbije od 2014. godine, a u prethodne četiri više od 20 lokacija od istorijskog, kulturnog i javnog značaja očišćeno je, ulepšano i spašeno od dodatnog propadanja.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com