Društvo

VOX POPULI: Hvala Niškim Vestima što misle na građane

Posle objavljivanja teksta i fotografije otvorenog šahta, na koji je, upozorenja radi, stavljena gajba, redakciji Niških Vesti javio se čitalac Dragan Đorgović, koji je uz zahvalnost što beležimo i ovakve priče, poslao fotografiju još jednog primera šahta koji predstavlja opasnost za Nišlije.

Odmah po objavljivanju teksta “Može i gajba da posluži” u rubrici “Foto ubod”, u redakciju je stigao mejl čitaoca Dragana Đorgovića u kome piše:

“Svaka čast na zapažanju. Moj prijatelj je 19. juna  oko 10.30 sati upao u taj šaht izlazeći iz vozila i zadobio povrede desne noge. Ukazana mu je pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći, a kasnije i u Kliničkom centru”.

Đorgović objašnjava da se u blizini šahta o kome su pisale Niške Vesti, u razmaku od samo jednog metra, nalazi još jedan problematičan.

“Poklopac je od običnog lima, ne gusani, kako bi trebalo da bude, a postavljen je tek da bi bio na broju. Upravo u taj je upao moj prijatelj, jer kad je kročio, poklopac se pomerio”, tvrdi ovaj čitalac.

Đorgović veruje da je bilo još Nišlija koji su se povredili na ovaj način.

“Još jednom hvala što mislite na građane”, napisao je ovaj čitalac Niških Vesti.

Da podsetimo, pomenute šahte nalaze se u strogom centru grada, preko puta Poslovnog centra “Ambasador”, u ulici Strahinjića Bana.

Redakcija se zahvaljuje na pohvalama, trudimo se i uvek ćemo se truditi da Nišlije informišemo o svemu što je bitno, u želji da život u našem gradu učinimo lepšim, boljim i dostojanstvenijim jer Nišlije to i zaslužuju.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com