Virus Korona

Volonteri GO Medijana pomagali penzionerima u kupovini i delili im maske

Volonteri Gradske opštine Medijana rano jutros pomogli su Nišlijama starijim od 65 godina prilikom kupovine najpotrebnijih životnih namirnica i lekova.

Na teritoriji ove niške opštine penzioneri su obavljali kupovinu u 11 marketa, u 12 mesara i u 3 apoteke.

“Na terenu je prilikom kupovine bilo nešto više od 80 volontera Gradske opštine Medijana, a penzionerima je podeljeno 5.000 zaštitnih maski. Volonteri su, pored brige o našim sugrađanima i pomoći prilikom kupovine, svim penzionerima podelili zaštitne maske. Oni su ispred prodajnih objekata i apoteka bili pre dolaska penzionera kako bi svi oni koji dolaze blagovremeno dobili zaštitnu opremu i kako bi se poštovala propisana razdaljina od dva metra među potrošačima”, kažu u GO Medijana.

Foto: GO Medijana

Dodaju da je podeljeno i 3.000 letaka sa telefonima Кontakt centra GO Medijana namenjenim za komunikaciju sa starim i iznemoglim licima, licima preko 65 godina, kao i licima koja imaju zdravstvene probleme i kojima je potrebna pomoć, kako u vidu dostavljanja životnih namirnica i medikamenata, tako i u vidu pružanja saveta lekara.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com