Promo vesti

Volkswagen Touareg – SUV nove generacije

Samouvereni dizajn novog Touarega svedoči o njegovoj jedinstvenosti. Opcioni tehnički dodaci, poput elektro-mehaničkog stabilizatora i IQ-a. LED Matrix prednja svetla i Innovision Cockpit, podižu komfor, iskustvo vožnje i entuzijazam na novi nivo.

Linije opreme. Koji stil vas najviše privlači: cool izgled visoke tehnologije, toplo drvo i koža ili sportski detalji? Iskazaćete svoj stil kroz „Elegance“, „Atmosphere“ ili R-line, linije opreme, bez obzira na to koji od njh odaberete.

Touareg postavlja nove granice svojim ekspresivnim i futurističkim dizajnom. Bogatstvo jedinstvenih opcija za dizajn enterijera je jednostavno impresivno.

Redizajniran stila: moćni prednji deo sa izduženim poklopcem motora, oštre bočne linije, upadljiva zadnja LED svetla – novi Touareg spaja SUV sa elegancijom i dinamičnošću.

Nezaslepljujuće osvetljenje u skoro svakoj situaciji: opcioni IQ. Light – LED Matrix prednja svetla sa „Dynamic Light Assist“ unapređena kontrola dugih svetala osvetljavaju put jasnije, bez ometanja drugih vozača.

Pretvorite vaš Touareg model R-Line u atrakciju: Black Style dizajn paket spoljašnjost vašeg vozila čini još izraženijim.

Touareg ima točkove koji zadovoljavaju svaki ukus: od dinamičnog sportskog izgleda do modernog i elegantnog – točkovi se savršeno uklapaju sa spoljašnjim izgledom i doprinose nepogrešivoj Touareg pojavi.

Na atmosferu u Touareg modelu snažno utiče paket opreme za enterijer. Izaberite neki od ponuđenih paketa na zahtev, koji vašem enterijeru daju jedinstvenost i ličnost.

Innovision Cockpit je jedna od glavnih karakteristika novog modela Touareg. Širok, zaobljen ekran sa sjajnim prikazom koji nudi jedinstveni pregledni raspored za vozača kao i intuitivan koncept rukavanja.

Vama i vašim putnicima će sigurno biti udobno, jer je u novom Touareg modelu luksuzan dizajn propraćen uz izuzetnu funkionalnost. Prostran prtljažnik i njegova električna vrata obezbeđuju fleksibilnost i izuzetan komfor.

Kada postane mračno u novom Touareg modelu nastaje prijatna atmosfera, zbog belih ili na zahtev, raznobojnih, ambijentalnih svetala. Sad 30 boja, uvek ćete voziti u ambijentu koji u tom trenutku želite.

Obradujte sebe wellness uživanjem dok vozite. Možete se opremiti opcionim ergoComfort sedištem za vozača i suvozača sa funkcijom masiranja na zahtev. Brojni programi vam pomažu da se oslobodite bola u leđima. Ostanite u formi, čak i nakon mnogo sati provedenih u vožnji.

Touareg ne prestaje da impresionira kada je reč o tehnologiji jer poseduje inovativne sisteme asistencije koji su po prvi put ugrađeni u Volkswagen vozila.

Nove tehnologije pružaju Touareg modelu izuzetne vozačke karakteristike, bilo da uzivate u sportskoj vožnji ili ste više raspoloženi za off-road vožnju.

Da li uživate u ulasku u krivine na sportski način? Opcioni elektro-mehanički stabilizator smanjuje potrebu za malim pokretima volana i tendenciju za podupravljanjem. Rezultat? Zadivljuće dinamične vozne karakteristike.

BROS AUTO
Dimitrija Tucovića 185
018 4566 800
FACEBOOK

 

Posetite nas u našem salonu

BROS AUTO

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com