Kultura

Vokalna grupa “Constantine”: Grand prix festivala za najbolje izveden program u celini

Vokalna grupa “Constantine” je učestvovala na 2. Međunarodnom festivalu BEHOS, Beogradske horske svečanosti u sali Doma omladine koji je održan  29. septembra.

Grupa je nastupala u takmičatrskom delu programa u kategorijama duhovne i svetovne muzike osvojivši Zlatnu medalju za izvođenje svetovnog programa kao i Grand prix festivala za najbolje izveden program u celini.

Pored niške grupe nastupali su horovi iz Loznice, Pule, Sarajeva, Banja Luke i Beograda.

Foto: Vokalna grupa “Constantine”

“Kao sveukupni pobedbici ovogodišnjeg festivala BEHOS već smo zakazali celovečernji koncert u okviru narednog festivala”, kaže Bojan Stanković, član Vokalne grupe “Constantine”. On dodaje da su prezadovoljni ovogodišnjim nastupom koji je krunisan nagradama.

Vokalnu grupu “Constantine” ovom prilikom podržali su opština Palilula i načelnica Nišavskog upravnog okruga Dragana Sotirovski.

Članovi vokalne grupe “Constantine” su Dalibor Marković, Mario Petrović, Ivica Stojanović, Bojan Stanković, Aleksandar Stefanović, Miloš Gavrilović, Marko Milanović, Miodrag Perović, Dimitrije Pančić, Ilija Stojadinović i Ivan Stojanović.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com