Zabava

“VOJKO V” u Nišu!

Velika Hip Hop žurka 24. juna u Banovini!

Regionalno popularni hrvatski reper Vojko V održaće u okviru naredne srpske mini turneje svoj prvi samostalni koncertu u Nišu u petak, 24. juna, u Dvorištu Univerziteta – Banovina, od 21h, u organizaciji promoterske kuće Long Play.

Splitski muzičar i producent koji se prvo kao Vojko Vrućina, afirmisao kroz delovanje u grupama “Dječaci” i “Kiša metaka”, od 2018. neguje izuzetno uspešnu solo karijeru, što je potvrđeno i na nekoliko nastupa u Srbiji, počev od koncerta u beogradskom “Subbeernom centru” krajem te godine.

Tom prilikom, Vojko V je promovisao je debitantski solo album “Vojko” sa singlovima “Ne može”, “Zovi čovika”, “Pasta Italiana” i “Kako to”, koji su dostigli višemilionske preglede na “Jutjubu”. Posebnu pažnju privukla je “Pasta Italiana”, snimljena zajedno sa Krešom Bengalkom i priznatim pop autorom Tončijem Huljićem. Prvo samostalno izdanje je 2019. Vojku V donelo čak tri prtestižne nagrade “Porin” u Hrvatskoj – za album godine, najbolji album klupske muzike, i najbolje muško vokalno izvođenje.

 

Kako sam Vojko V ističe, humor mu je glavni adut. Delovi njegovih pesama postali su u pslednje vreme urbane fraze u govoru mladih u čitavom ex YU prostoru. Ogroman uspeh prvog albuma doneo mu je sijaset koncerata i festivalskih nastupa po Hrvatskoj i u regionu, a kulminaciju je predstavljao pun zagrebački Dom sportova u oktobru 2018. Nova pesma “TT33”, za koju je nedavno objavljen i spot, predstavlja treći najavni singl pred objavljivanje drugog albuma “Dvojko”, sa kog su već predstavljene numere “Moja lipa” i “Umoran”.

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com