Hronika

Vlasnik parking placa pucao na migranta u Gornjoj Vrežini

Stanovnik Gornje Vrežine G.V. (62) ranio je migranta pucavši mu u nogu iz pištolja, saznaje “Alo”.

Prema pisanju tog medija, G.V. je na parking placu zatekao grupu migranata i pokušao je da ih otera.

Pošto ga nisu poslušali pucao je iz pištolja i pogodio jednog migranta u nogu.

Prema zvaničnom saopštenju policije, Ministarstvo unutrašnjih poslova u Nišu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protivšezdesetdvogodišnjeg muškarca iz Bora zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljeno nošenje oružja.

“Sumnja se da je on sinoć, dok je obezbeđivao jednu firmu u Nišu, uočio grupu muškaraca koja mu se približava i nakon upozorenja da se udalje sa placa firme ispalio nekoliko hitaca iz vatrenog oružja kada je lakše povredio dvadestdvogodišnjeg muškarca”, ističe se u saopštenju.

 

U policiji nisu izneli više detalja o ovoj pucnjavi.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

28 Komentara

      1. Vazi, evo pozvali u banatskom Arandjelovcu pa gledaj snimak sta je policija uradila, skakali na auto migranti pa otisla policija odakle je i dosla. Dok ti pozoves policiju oni mogu svasta da urade, ne glupiraj se nisi bio u situaciji…

      2. Dok polocija dodje njega bi razapeli. Privatan posed je svetinja. Šta oni traže na njegovom placu. I ja bih isto uradio kada bi imao oružje. Očigledna je namera da ih zastraši čim je pucao u noge. Pravda za čoveka.

    1. Кад пођете да обиђете викендицу или кућу на селу обавезно понесите торту. За то се не пишу кривичне пријаве.

  1. Verovatno treba lepo da se zamole da Vas ne biju mnogo jako nego samo malo do izdisaja,
    Alo bre ljudi, kad će nadležni da shvate da moramo da posedujemo oružje za samoodbranu, jer se bezbednosna situacija pogoršava, dok bi interventna stigla u Vrežinu čovek bi već bio mrtav, i šta traže migranti ili bilo ko drugi u pola noći na tuđem placu

  2. Kolko se ja u to razumem, ovaj čuvar nije pogodio muškarca nego dezertera. Da je bio muškarac u pitanju, on bi sad bio u Siriji i branio je od terorista. Ne, on je pobegao, a ostavio žene i decu da se bore tamo.

    1. Ne mozes da da znas ko je i sta je. Koliko njih su tako presli pa napravili haos negde. A ti kad vidis te “jadne ljude sto zive bolje kod nas u kampovima nego sto ikad jesu,ti ih pozovi u kuci na rucak.
      Sto se mene tice ja bi bacio atomsku dole

  3. Kazem.ja da izbeglice i nacionalne manjine imaju vise prava od Srba u Srbiji

  4. Zakoni su nam katastrofa a sprovođenje istih još gore.
    Sudstvo korumpirano, vlast još gora . Teško nama koji nismo cigani, nismo pederi, nismo bubamare, psi, životinje….

  5. Dokle smo došli,da strahujemo za sopstvenu decu,tj.da se ne nađu u situaciji,kao ovaj čovek sam,a njih ko zna koliko..i sta onda uraditi.Mnogi ne mogu da shvate dok se ne nađu u sličnoj,ne daj Bože situaciji.Neka nam je Bog u pomoć!!!

  6. Covek je radio svoj posao,ako ih je lepo upozorio i pucao u vazduh,sta je trebao da radi da njega ubiju..tog coveka treba nagraditi a ne kazniti…

  7. Sledeći put kad sačeka policiju – puca i u njih!

    Više vole pare i migrante nego bližnjeg svoj, pa kakvi su to ljudi bre?

  8. da nece mozda covek u zatvor zato sto se branio od olosa koji nema ni pasos ni papire i ilegalno usao u zemlju??????????????????????????????

  9. Tako i treba. Kao u Americi. Udji u nesto sto sam posteno zaradio i izgradio i izlazis u plasticnoj vreci. Ovde se nista ne ceni jer vecina prevarama i kradjom stice.

  10. Tako i treba. Kao u Americi. Udji u nesto sto sam posteno zaradio i izgradio i izlazis u plasticnoj vreci. Ovde se nista ne ceni jer vecina prevarama i kradjom stice.

  11. Oce garant, da je amerika ne bi se ni pisalo o tome, al posto je faking srbija, branis svoj posed od okupatora i ofes u zatvor…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com