Sport

VK Nais sa Vojvodinom za nastavak niza pobeda; Stiglo pojačanje iz inostranstva

Vaterpolisti Naisa nakon dve pobede nad Valjevom i Medveščakom žele da nastave niz protiv Vojvodine, koju dočekuju u okviru 10. kola A2 lige u Čairu. Stiglo iskusno pojačanje iz francuskog Remsa – Milorad Ivetić. Meč na bazenu Čair zakazan je za subotu 27. januar, od 20 časova.

Za niške vaterpoliste počinje drugi deo takmičarske sezone u Regionalnoj A2 ligi a rival koji ih očekuje na startu je drugoplasirana Vojvodina. Trener Vasilovski kaže da je svaka utakmica priča za sebe, te da će i u ovoj ekipa dati sve od sebe bez obzira koji je rival naspram njih.

“Dolazi nam ekipa koja pretenduje na sam vrh tabele i ulazak u A1 ligu. Sa njima imamo polovičan uspeh i stoga očekujem tvrdu i tešku utakmicu” kaže trener i dodaje da Vojvodina jeste favorit ali da je ekipa motivisana i spremna da pruži jak otpor i napravi iznenađenje.

Niški vaterpolisti će se truditi da spreče kontra-napade kao rivalovo najjače oružje.

Za nišku ekipu debitovaće na bekovskoj poziciji Ivetić koji je pristigao kao prvi strelac 2. francuske lige. Bivši igrač Bordoa i Remsa spreman je da nakon prinudne pauze zbog povrede vrati svoju igračku formu.

“Drago mi je što ću debitovati sa ekipom koja je na vrhunskom nivou. Očekivanja nemamo, daćemo svoj maksimum i pokušati da osvojimo bodove. Uz odličnu atmosferu i uslove za rad u klubu to će meni i mojim novim saigračima biti znatno lakše.” istakao je novajlija Naisa.

Za novu pobedu protiv Vojvodine koju su Nišlije u poslednjem međusobnom duelu savladale nakon peteraca, biće potrebna velika podrška sa tribina, što je posebno istakao i Marko Pavičić uz apel da gledaoci dođu u što većem broju i daju vetar u leđa ekipi:

“Pozvao bih navijače i sve ljubitelje sporta da budu naš igrač više. Njihova podrška nam je od velikog značaja, a motiva ima na pretek sa obe strane. Vojvodina će sigurno nakon pretrpljenog poraza doći po osvetu, a na nama je da dokažemo da taj trijumf nikako nije bio slučajnost.” zaključuje Pavičić.

Na Nišlijama je da prepoznaju važnost ne samo ovog već i svih narednih mečeva i da podrže svoj lokalni klub u borbi za što bolji plasman u regionu. Meč na bazenu Čair zakazan je za subotu 27. januar, od 20 časova.

Nais sa 13 osvojenih bodova trenutno zauzima 4. poziciju dok je Vojvodina drugoplasirana sa 21 bodom.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com